Simona Ionescu / Redactor Șef

Ținute spectaculoase la nunta Simonei Halep. Ce rochie a ales sportiva și unde s-a aranjat pentru evenimentul unic

Ținute spectaculoase la nunta Simonei Halep. Ce rochie a ales sportiva și unde s-a aranjat pentru evenimentul unic
Lux și opulență la nunta Simonei Halep. Domnii au fost la patru ace, iar doamnele au strălucit în rochii de seară. Ce a purtat mireasa.

O plăcere pentru cine i-a privit pe invitații Simonei Halep. Doamnele s-au întrecut în rochii de vis, iar domnii le-au privit cu ochi galeși.

Ținute spectaculoase la nunta Simonei Halep. Ce rochie a ales sportiva

Pentru cea mai frumoasă zi din viață, Simona a ales să îmbrace o rochie lungă, de culoare crem, care-i venea ca turnată, cu inserții aurii și brodată în partea de sus. Sportiva a ales să se aranjeze la hotelul de peste un milion de euro pe care-l deține la Mamaia. Tot aici au fost cazați și invitații.

Toni Iuruc a arătat foarte bine într-un costum negru, la care a accesorizat un papion în aceeași culoare. La patru ace a fost și fratele Simonei, care a ales tot un costum negru, în timp ce soția acestuia a purtat o rochie verde deschis la care a asortat o pereche de sandale aurii.

Ioana Năstase, superbă în roșu

Când Ioana Năstase a apărut la brațul lui Ilie, toată lumea și-a îndreptat privirea către ea. Bruneta a îmbrăcat o rochie roșie ca focul care i-a pus în evidență trupul perfect. La rândul său, Ilie Năstase a fost un bărbat bine, îmbrăcat în uniformă albă, de general-maior cu două stele, în retragere. Toată lumea a fost surprinsă de apariția acestei perechi, într-o ținută impecabilă și care-i scotea în evidență.

Cu ce limuzină au venit mirii

La asemenea ținute, a fost aleasă și o mașină pe măsură care să-i conducă la eveniment. Potrivit Fanatik, Simona și Toni au coborât dintr-un superb Bentley Continental GT. Potrivit site-urilor de specialitate, prețul unei asemenea mașini pornește de la peste 200.000 de dolari și poate ajunge la 300.000 de dolari. Asta în funcție de dotările pe care le are. Simona și Toni au spus DA sub o ploaie de confetti, apoi au plecat la marea petrecere.

Plăcintele machedonești nu au lipsit din farfuriile mesenilor

Cât privește meniul, acesta a fost alcătuit din fructe de mare, pește, friptură de vită și preparate pe bază de rață. La cununia civilă a Simonei au cântat Loredana Groza, Dan Bittman și formația macehedonească Pindu.

Sursă foto: fanatik, prosport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre