Simona Ionescu / Redactor Șef

Țiriac jr. și Ileana Lazariuc se întrec în mesaje emoționante. Au legătură cu unul din băieții lor

Țiriac jr. și Ileana Lazariuc se întrec în mesaje emoționante. Au legătură cu unul din băieții lor
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac sunt mândri de copiii lor și, chiar dacă sunt divorțați de mulți ani, păstrează o relație de prietenie aparte. Cei doi au, azi, un motiv în plus de bucurie, iar mesajele nu au întârziat să apară.

Joi, 7 martie, Țiriac jr. și Ileana Lazariuc se întrec în mesaje emoționante în legătură cu unul dintre băieții lor. Așa cum știți, din relația  lor care a durat opt ani, s-au născut doi băieți. Numit, păstrând tradiția familiei după numele bunicului său, primul fiu, Alexandre Țiriac a împlinit acum 16 ani.

Ion Ion Țiriac s-a grăbit să își felicite public fiul cel mare care a împlinit 16 ani (Sursa foto: Instagram)

Ion Ion Țiriac i-a transmis fiului său sărbătorit un mesaj cu joc de cuvinte anunțând vârsta pe care o împlinește, 16 ani. Alexandre Țiriac este un tânăr care s-a născut la Paris și care a crescut frumos și bine educat. Este mândria familiei.

Nepotul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a trăit departe de lumina reflectoarelor, protejat de părinții lui. Discreția a fost cuvântul de ordine în casă, iar el, nici pe rețelele sociale nu s-a grăbit să se arate prea multe. La cei 16 ani ai săi, Alexandre Țiriac este un tânăr râvnit în mediul său.

Multe fete și l-ar dori de iubit, căci pe lângă faptul că e frumos, e și un băiat cu bani, cu părinți și un bunic celebru, și cu o educație aleasă. El s-a născut la Paris și a mers la școală la Geneva. Alexandre Țiriac mai are un frate, Nicholas, cu un an și patru luni mai mic decât el, care a venit pe lume tot la Paris. Ei sunt fiii lui Țiriac Junior din căsnicia cu frumoasa Ileana Lazariuc.

Țiriac jr. și Ileana Lazariuc se întrec în mesaje emoționante

„Îți doresc puterea de a înfrunta provocările cu încredere și cu înțelepciune. Îți doresc să ai parte de aventuri în călătoria ta și fie ca întotdeauna să te oprești pentru a ajuta pe cei aflați la nevoie, de-a lungul drumului. Să vezi lumina din ceilalți și tratează-i ca și cum asta ar fi tot ceea ce vezi. Ascultă-ți inima și fii mereu mândru de tine! La mulți ani de 16 ani”, i-a scris, cu dragoste, mama, Ileana Lazariuc. Ea a distribuit și o fotografie în care este afectuos îmbrățișată de fiul ei cel mare.

Ileana Lazariuc a transmis un mesaj emoționant de ziua fiului ei cel mare (Sursa foto: Instagram)

Emoționat de mesajele primite Alexandre Țiriac a distribuit pe rețelele sociale și un mesaj de iubita sa.

Sărbătoritul zilei, Alexandre Țiriac, care a împlinit 16 ani, a fost felicitat și de iubita sa (Sursa foto: Instagram)

De la mijlocul lunii trecute, juniorul se afișează cu prima sa iubită. Tânără se numește Talia. Ca și iubitul ei, este deopotrivă o prezență discretă pe rețelele sociale. Din descrierea pe care și-o face, succint, putem deduce că ar fi franțuzoaică cu origini libaneze. Tânăra a postat și ea o imagine în care apare în brațele iubitului și i-a scris „te iubesc” de ziua lui.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre