Simona Ionescu / Redactor Șef

Ileana Lazariuc a înlemnit când s-a uitat în telefon. Fostul ei soț, Ion Țiriac, și fiul lor au făcut-o să plângă instant!

Ileana Lazariuc a înlemnit când s-a uitat în telefon. Fostul ei soț, Ion Țiriac, și fiul lor au făcut-o să plângă instant!
Au trecut aproape șase ani de la divorțul dintre Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc. Cei doi au împreună doi băieți mari, Alexandru, de 15 ani, și Noah, de 14, după o relație care a durat nu mai puțin de 17 ani. Miercuri, Ileana Lazariuc a avut parte de o surpriză neașteptată din partea fiului cel mare.

Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Alexandru Țiriac în 2017, după ce s-au s-au căsătorit în vara lui 2009. Copii lor s-au născut, amândoi, în Franța. Pe de altă parte, fosta soție a lui Țiriac junior arată senzațional, fiind una dintre cele mai curtate femei din țară. În toamna anului trecut, presa a vuit  în jurul informației că aceasta începuse o relație cu omul de afaceri Matei Stratan, ex-ul Mădălinei Ghenea și al Andreei Raicu.

Ileana Lazariuc a înlemnit când a găsit în telefon un mesaj de la Ion Țiriac. Fostul ei soț a făcut-o să plângă instant!

Miercuri, Ileana Lazariuc a împlinit 41 de ani, iar primul care a ținut să o felicite, public, a fost fiul ei cel mare, Alexandru. „La mulți ani pentru cea mai bună mamă pe care mi-aș fi putut dori-o vreodată.  Și cea mai tânără mamă de asemenea! Mulțumesc că ai fost mereu alături de mine și te iubesc”, i-a scris, în engleză, fiul său, într-o postare.

Alexandru Țiriac a arătat tuturor cât d emult își iubește mama

Imaginea pe care a preluat-o puștiul pentru a face o asemenea urare frumoasă de aniversare mamei sale e dintr-o vacanță cu părinții și fratele. Ileana apare în prim -plan într-o canoe, iar în plan secund e Ion Alexandru Țiriac cu mezinul în barcă.

Ileana Lazariuc a păstrat relații foarte bune cu fiul lui Țiriac, după divorț

Anul trecut, o sursă apropiată vedetei, dezvăluia cum stăteau lucrurile între aceasta și fostul soț. „Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion. A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu, ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei. Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire”, a dezvăluit sursa.

Născută Elena Crigănuță, la Băcioi, municipiul Chișinău, Ileana Lazariuc este o actriță, cântăreață și fotomodel. Ea este fiica cea mică a cântăreței Anastasia Lazariuc și a lui Gheorghe Crigănuță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre