Simona Ionescu / Redactor Șef

Toamna nu se mai numără nunțile. Două cântărețe celebre nu mai vor să fie mirese. De ce s-au răzgândit

Toamna nu se mai numără nunțile. Două cântărețe celebre nu mai vor să fie mirese. De ce s-au răzgândit
Sunt două dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România și au anunțat cu surle și trâmbițe că vor merge în fața altarului.  Dar acum s-au sucit.

Susțin că au relații frumoase, iubesc și sunt iubite, însă nu mai bat clopotele de nuntă. Care să fie motivul.

Toamna nu se mai numără nunțile. Două cântărețe celebre nu mai vor să fie mirese. De ce s-au răzgândit

Când a fost cerută în căsătorie, Carmen de la Sălciua a spus lumii întregi cât poate să fie de fericită. Chiar dacă relația ei cu Marian Corcheș nu a fost doar lapte și miere, cei doi au rezistat tuturor problemelor și trăiesc o dragoste ca-n povești. Cel puțin așa susține artista, care a mărturisit însă că nu mai face nunta anul acesta. Motivul? Sunt prea obosiți să mai organizeze un eveniment atât de mare, pentru că au mult de lucru.

„Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta”

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

Carmen își inaugurează pensiunea

Pe de altă parte, Carmen este pe ultima sută de metri cu pensiunea de lux pe care a deschis-o în Alba Iulia. Aceasta a fost denumită Heaven și urmează să fie inaugurată în curând. Locul arată superb, iar artista a avut grijă să le pună la dispoziție clienților facilități de tot felul, pentru a se simți ca acasă.

Nici Vlăduța Lupău nu se mai mărită

În ceea ce o privește pe proaspăta mămică Vlăduța Lupău și ea a anunțat că nu va mai îmbrăca anul acesta rochia de mireasă. Ea susține că primordial acum este botezul fiului său, de aceea e în toi cu pregătirile. „Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei”, a spus artista, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Vedeta a început deja să trimită invitațiile pentru botez, care sunt amuzante: „Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre