Toate detaliile despre noul film al Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Toate detaliile despre noul film al Prințului Harry și al lui Meghan Markle
Este oficial, Prințul Harry și Meghan Markle vor face un nou film - și nu este vorba despre familia regală în el.

Penguin Random House a confirmat că firma de producție a ducelui și ducesei de Sussex, Archewell, a obținut drepturile pentru ecranizarea romanului best-seller al New York Times, Meet Me at the Lake. Aceștia vor lucra cu Netflix pentru a da viață proiectului.

Meet Me at the Lake urmărește povestea de dragoste a lui Will și Fern, care se întâlnesc într-o zi, la 20 de ani, și se îndrăgostesc rapid unul de celălalt. Cu toate acestea, când își fac un plan de a se întâlni un an mai târziu, Will nu mai apare – lăsând-o pe Fern cu inima frântă. Cu toate acestea, un deceniu mai târziu, ea își dă seama că acesta este departe de sfârșitul lor.

„Sunt atât de încântată să lucrez cu Netflix și Archewell pentru a aduce pe ecran Meet Me at the Lake, spune autoarea cărții, Carley Fortune, pentru Vogue. Povestea de dragoste dintre Will și Fern îmi este dragă inimii și nu îmi pot imagina un parteneriat mai perfect”.

Deși, la început, subiectul poate părea neașteptat pentru Harry și Meghan, Meet Me at the Lake abordează mai multe teme care fac ecou în viața cuplului. Un personaj, de exemplu, se luptă cu pierderea părintelui într-un accident de mașină, ceea ce duce la comparații inevitabile cu ceea ce a exprimentat în copilărie Prințul Harry, și anume moartea tragică a Prințesei Diana. Există, de asemenea, un punct al intrigii care abordează luptele postpartum, despre care Markle a vorbit deschis în timpul interviului din martie 2021 cu Oprah Winfrey.

Noul film al Prințului Harry și al lui Meghan Markle oferă crâmpeie din copilăria lor

Ecranizarea se va filma la  Toronto și în împrejurimile orașului, acolo unde Markle a locuit timp de șapte ani în timp ce filma Suits. Vestea despre noul film al Prințului Harry și al lui Meghan Markle vine într-un moment crucial pentru cuplu, care s-a confruntat recent cu o examinare amănunțită pentru proiectele lor mediatice – sau lipsa lor.

În iunie, Spotify și Archwell și-au anunțat decizia reciprocă de a se despărți după ce cuplul a reușit să producă doar un sezon de podcast după ce a semnat un contract de 20 de milioane de dolari în 2020. La momentul respectiv s-au putut citi titluri arzătoare în presa internațională. „Harry și Meghan produc un eșec la Hollywood: ei înșiși”, a titrat Wall Street Journal.

Cu toate acestea, se pare că ei sunt pregătiți să înceapă un nou capitol productiv. Pe lângă faptul că lucrează la Meet Me at the Lake, ducesa a semnat recent cu agenția WME. „Vor fi explorate producția de film și televiziune, parteneriate de marcă și dezvoltarea generală a afacerii. Actoria nu va fi un domeniu de interes”, a relatat Variety.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre