Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise are o colecție de avioane private. Unul însă, e cu adevărat fantastic. Așa ceva nici președinții lumii nu au  

Tom Cruise are o colecție de avioane private. Unul însă, e cu adevărat fantastic. Așa ceva nici președinții lumii nu au  
Avion cu jacuzzi și cinema. Pentru cei mai mulți dintre noi, acesta e doar un vis frumos. Tom Cruise nu se uită la bani.

Când vine vorba de avioane, Tom Cruise e atât de pasionat încât face orice. Iată ce are în dotare.

Tom Cruise are o colecție de avioane private. Unul însă, e cu adevărat fantastic. Așa ceva nici președinții lumii nu au 

E atât de pasionat de zbor încât a acceptat să apară în noul film „Top Gun” cu o singură condiție: să fie vorba de scene de acțiune cu avioane care zboară nestingherite. Dorința actorului i-a fost îndeplinită, iar acum filmul a reușit să strângă, până în acest moment nu mai puțin de 1,4 miliarde de dolari la box office. Dar pasiunea lui Tom Cruise a mers și mai departe, iar acesta și-a făcut acasă o colecție de avioane private.

A cheltuit milioane de dolari

Potrivit informațiilor oferite de Business Insider „actorul a cheltuit multe milioane de dolari pe aeronave private, printre care se numără și un Mustang cu un singur loc, datând din Cel de-al Doilea Război Mondial, care a costat 4 milioane de dolari, dar și un Gulfstream de 20 de milioane de dolari”.

Dar el nu s-a oprit aici, pentru că a mai achiziționat și o HondaJet și un Challenger 300. Dar Tom Cruise preferă avioanele care să aibă tot confortul de care are nevoie, așa că și-a îndeplinit un mare vis. Gulfstream 4 este dotat nu doar cu un jacuzzi, ci și cu o sală de cinema.

Cadou special pentru colegul de breaslă

Îndrăgostit iremediabil de pilotaj, Tom Cruise a făcut un gest pentru colegul său de breaslă care l-a uimit. El i-a oferit actorului actorului Glen Powell un cadou inedit: un curs întreg de lecții de zbor, pentru ca acesta să-și ia cât mai repede brevetul de pilot.

„Tom i-a cumpărat un iPad cu întregul curs de zbor descărcat și gata plătit! Iar ieri, după luni întregi de zboruri, studiat și testat tot… sunt pilot oficial!”, a spus Powell, fericit, pe pagina sa de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre