Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, un Moș Crăciun care nu se uită la bani. Ce le-a trimis prietenilor an de an

Tom Cruise, un Moș Crăciun care nu se uită la bani. Ce le-a trimis prietenilor an de an
Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că, în fiecare an, se transformă în Moș Crăciun și le trimite prietenilor și colegilor tort de cocos festiv de Crăciun, iar o serie de celebrități s-au îndulcit și în acest an cu acest preparat delicios.

Moș Crăciun a avut grijă să le facă Crăciunul frumos celebrităților, ajutat fiind de Tom Cruise. Tortul festiv de cocos a fost pe placul tuturor.

100 de lire sterline o prăjitură

Actorul Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, le trimite în fiecare an celor de pe lista sa un tort bundt cu ciocolată albă și nucă de cocos de la Doan’s Bakery din Woodland Hills, California. Aceste prăjituri au un preț de aproximativ 126 de dolari fiecare (aproximativ 100 de lire sterline).

„Îmi place să trimit oamenilor prăjituri și lucruri de genul acesta. Îmi place zahărul, dar nu pot să mănânc pentru că trebuie să mă antrenez pentru filme. Așa că îl trimit la toată lumea, inclusiv la echipa de cascadori. Și aștept telefoanele de genul „spune-mi despre asta”, a mărturisit vedeta. O serie de celebrități au vorbit chiar despre faptul că au primit tortul, unele dintre ele lucrând anterior cu el.

„Nu a lipsit niciodată de la ziua mea de naștere”

Tom o cunoaște pe Rosie O’Donnell, vedetă de comedie, de ani de zile, fiind chiar intervievat de aceasta în anumite ocazii. Uneori, ea a discutat despre relația lor și a declarat la SiriusXM în 2021: „Nu a lipsit niciodată de la ziua mea de naștere sau de la un eveniment din viața mea”. Rosie a sugerat însă că nu sunt deosebit de apropiați și a spus că nu are numărul de telefon de acasă al lui. Cu toate acestea, ea primește tortul festiv în fiecare an și a împărtășit fotografii ale livrării speciale pe Instagram.

„Dar numai eu l-am mâncat”

Tom a confirmat că le-a trimis tortul Angelei Bassett și soțului ei, Courtney B. Vance, în timp ce se afla alături de ea la emisiunea „Late Late Show with James Corden” în 2018. El lucrase cu Angela la filmul „Mission: Impossible – Fallout” (2018) și a jucat alături de Courtney în „The Mummy” (2017).

Celebrități care au primit tort festiv de la Tom Cruise

În timp ce discuta despre cadou în cadrul talk-show-ului CBS, Tom i-a spus fostei sale colege Angela: „Ți l-am trimis ție și lui Courtney”. Aceasta i-a răspuns, zâmbind: „Dar numai eu l-am mâncat”. Angela, care a continuat să primească tortul, a declarat anul trecut, în cadrul emisiunii Kelly Clarkson Show, că acum este atât de fană a tortului încât ea și Courtney au avut o versiune cu trei niveluri pentru petrecerea de aniversare a 25 de ani de la nuntă, anul trecut.

Prăjitura este atât de bună „încât nu o poți mânca decât o dată pe an”

Tom Hanks a vorbit despre faptul că primește tortul o dată pe an în câteva ocazii, inclusiv în timpul unui interviu la Virgin Radio UK la începutul acestei luni. „Nu, nu, nu: Nu sunt singurul care îl primește. Domnul Cruise, Dumnezeu să-l binecuvânteze, trimite asta la o mulțime de oameni. Este cea mai delicioasă prăjitură”, a spus acesta. Anterior el a mărturisit că prăjitura este atât de bună „încât nu o poți mânca decât o dată pe an”. Și o face, chiar dacă are diabet, pentru că nu se poate abține.

Tom Cruise și celebra sa prăjitură

Răsfățată anual este și Renée Zellweger

Renée Zellweger a jucat alături de Tom în filmul Jerry Maguire (1996) în urmă cu aproape trei decenii, iar de atunci se spune că fostul ei coleg de scenă o include pe lista sa pentru răsfățul festiv anual. Includerea ei pe listă a fost menționată în cadrul emisiunii „Graham Norton Show” din 2019. Când s-a sugerat la un moment dat că Renée se află pe listă, ea a fost văzută dând din cap. Ulterior, ea și-a împărtășit gândurile cu privire la gustul tortului.

„Tom, trebuie să mă întorc pe lista prăjiturilor”

Brooke Shields a declarat la începutul acestui an că a primit cadoul dulce aproximativ un deceniu, dar acum n-ar mai fi pe listă. „Am fost pe listă pentru o vreme. Am avut o perioadă bună de 10 ani și am primit tortul cu nucă de cocos în fiecare an, lucru de care eram foarte fericit”, a declarat aceasta. Ea nu este sigură „ce s-a întâmplat” în ultimii ani pentru că a fost scoasă de pe listă dar Brooke a glumit că vrea „să revină”. „Este cea mai bună prăjitură. Tom, trebuie să mă întorc pe lista prăjiturilor”, a mărturisit Brooke Shields.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre