Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Iuruc, șocat de decizia ITIA primită de fosta soție. El spune cum a văzut-o pe Simona Halep

Toni Iuruc, șocat de decizia ITIA primită de fosta soție. El spune cum a văzut-o pe Simona Halep
După ce a aflat ce s-a întâmplat cu fosta sa soție, Simona Halep, afaceristul Toni Iuruc a spus tot ce are pe suflet. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Toni Iuruc a reacționat imediat ce a văzut în ce situație se află Simona Halep, după decizia luată de ITIA. Fostul soț al sportivei susține că hotărârea e nedreaptă.

Simona Halep a anunțat că va face apel la Tribunalul Sportiv de la Lausanne și va face tot ce e posibil omenește împotriva companiei care a produs suplimentul contaminat care i-a dat viața peste cap.

„Nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit”

„Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei.

Simona și Toni, pe vremea când se iubeau

Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit. Îmi aduc aminte de alți sportivi.

„Știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare Român”

Au primit 10 luni sau 12 luni, dar patru ani mi se pare o decizie de o duritate dusă la extrem. Altfel nu am ce să să mai spun, pentru că nu pot să comentez legitimitatea acestei decizii, nu mă pricep. Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă.

O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare României. Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre