Simona Ionescu / Redactor Șef

Top 5 cadouri last minute! Acestea sunt darurile cu care nu dai greși, pe care le poți achiziționa pe ultima sută de metri

Top 5 cadouri last minute! Acestea sunt darurile cu care nu dai greși, pe care le poți achiziționa pe ultima sută de metri
Nu ai inspirație în alegerea cadourilor și ai rămas și pe ultima sută de metri în achiziționarea lor? Nicio problemă. După multe căutări și analize, echipa Rețete și Vedete a conceput un top 5 cu care nu poți da greși. Avem idei de daruri pentru toți, de la mic la mare, și suntem convinși că aceste obiecte alese vor aduce multă bucurie.
  1. Căști wireless Huawei FreeBuds Lipstick

Soția, mama sau fiica trebuie să fie răsfățatele familiei acum, de Sărbători. Mai ales dacă au trudit pentru ca masa să fie îmbelșugată și casa pregătită pentru cea mai importantă Sărbătoare a anului.

Le poți arăta aprecierea, chiar și cu un cadou cumpărat last minute, oferindu-le castile audio HUAWEI FreeBuds Lipstick în formă de ruj, cu anularea optimizata a zgomotului. Acestea sunt ușoare „ca aerul” spune producătorul, designul este pur și simplu divin și nicio femeie nu ar putea să le refuze.

2. Seturi cadou Herball

Produsele 100% naturale de la Herball sunt, după părerea noastră, revelația anului pe piața produselor BIO.

Cremele, săpunurile, accesoriile de baie și lumânările parfumate sunt făcute din ingrediente naturale, manual, și sunt un adevărat răsfăț pentru simțuri. Seturile de cadouri de la Herball sunt adresate atât doamnelor, cât și domnilor, dar și copiilor – care le pot folosi fără riscuri.

3. Produsele de la Nestle

Și cei mici, și cei mari se pot delecta cu gama largă de la Nestle. Dulciuri, cafea și tot felul de bunătăți de pus pe masă pot alcătui un coș de Crăciun, perfect pentru a fi oferit în dar.

4. Un cozonac de la Cofetăria Claus și un CD cu Fuego

Dacă mergeți în vizită la părinți sau la bunici, știți că ei nu se dau în vânt după haine și accesorii. Ei își doresc familia aproape, pentru a depăna amintiri. Totodată, un cozonac proaspăt și cald de la Cofetăria Claus, cu multă nucă și cacao, nu are cum să nu le aducă un zâmbet.

Și dacă le duceți și un CD cu colindele magice ale lui Fuego, vă garantăm că îi veți face fericiți.

5. O dedicație specială pe Rețete și Vedete.ro

Ne-am tot gândit, ne-am tot perpelit… Oare ce își mai doresc oamenii de Crăciun? Pandemia ne-a ținut departe de modă și parcă oamenii nu mai sunt atât de mult impresionați de obiecte – fie că sunt gadgeturi sau bijuterii.

Am ajuns la concluzia că mulți își doresc apreciere din partea celor dragi, așa că am venit cu o soluție last minute. Pentru o sumă modică, Rețete și Vedete.ro vă pune la dispoziție serviciul Moș Crăciun are un mesaj pentru tine!”

Cum procedăm:

  • Ne trimiteți un mail pe redactie@retetesivedete.ro în care ne spuneți câteva detalii despre persoana care trebuie să primească un mesaj de la Moș Crăciun și ne lăsați un număr de telefon pentru a vă contacta.
  • Noi ne punem pe scris, vorbim și cu Moș Crăciun, și în funcție de câte detalii ne dați (plus/minus poză), realizăm un articol cu dedicație specială. De exemplu: „Maria Ionescu, Moș Crăciun are un mesaj pentru tine! Citește-l”
  • La ora 12 noaptea (sau la o oră aleasă de comun acord), știrea va fi publicată pe HomePage-ul retetesivedete.ro. Știrea va rămâne vizibilă până în data de 26.12.2021. Prețul acestui cadou last minute este 400 de lei + TVA.

 

Crăciun fericit! 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre