Simona Ionescu / Redactor Șef

Toți cei patru Măruță participa la bunăstarea familiei. Fac bani din reclame

Toți cei patru Măruță participa la bunăstarea familiei. Fac bani din reclame
Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai sudate cupluri de vedete din România. Artista și prezentatorul TV au o familie împlinită, o viață frumoasă și doi copii mari deja, care le calcă pe urme și câștigă primii bani.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că familia Măruță trăiește pe picior mare, au casă de milionari și sunt foarte atenți la tot ce înseamnă cariera lor, inclusiv la venituri. Fiecare și-a dezvoltat cariera în direcția potrivită. Iar acum, după adulți, a venit rândul copiilor să fier canalizați. Cei mici, au exemplul părinților vedetă și sunt deja adevărați influenceri. Practic, toți cei patru Măruță participă la bunăstarea familiei, nu doar părinții.

Andra  este una din cele mai bine cotate artiste de la noi și a reușit performanța la care nu a mai ajuns niciun coleg de-al ei de breaslă: a cântat în fața a aproape 13.000 de oameni, acum câteva luni, la Londra. Ea se bucură de o bună promovare din partea soțului ei, Cătălin Măruță, care are și el o carieră de invidiat, cu rateing foarte bun pe televiziune și în podcasturile sale.

Talentul se plătește în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță

Copiii Măruță sunt talentați și crescuți pentru succes. Eva Măruță tocmai a împlini 9 ani și a avut parte de o petrecere fabuloasă, chiar dacă nu a fost acasă, în România, ci în Spania, în vacanță cu părinții, fratele, rude și prieteni. Ea a avut succes, anul trecut, cu primul film în care a fost protagonistă și în care a jucat și fratele ei.

În timp ce David, care e copilul mai mare al cuplului Andra – Cătălin Măruță, cochetează de mai mult timp cu muzica, dovedind că e talentat și cântând la chitară, având chiar și câteva piese lansate, Eva abia acum se lansează în muzică. Fanii ei și ai familiei sale abia așteaptă să asculte și să vadă piesa ce va fi lansată de micuța Eva în duet cu celebra ei mamă, săptpmâna aceasta.

Toți cei patru Măruță fac bani din reclame

Un lucru e clar pentru toată lumea: toți cei patru membri ai „clanului” sunt celebri și toți câștigă bine. Inclusiv copiii. Familia Măruță e pe val, iar celebritatea se plătește. Adică ei încasează bani pentru a-și împrumuta imaginile unor branduri sau produse.

Ca orice vedete, de altfel. În perioada aceasta, toți cei patru Măruță fac publicitate unui  magazin online care e foarte îndrăgit de public. Mai mult, au acolo propriile colecții: Eva Măruță, la 9 ani, le prezintă fanilor ei propria colecție de haine, care îi poartă numele, și care nu este pentru fetițe de 9 ani. Separat, băieții Măruță, David și tatăl său, Cătălin, au și ei propria colecție de haine și accesorii în magazinul online.

În ambele cazuri, fanii lor pot utiliza un cod de reducere care le asigură un discount de 40% din prețul produselor dorite. Andra și Cătălin Măruță sunt mândri de performanța de a-și face copiii să câștige primii bani de la vârste așa de fragede. Iar ca să fie un bun exemplu mămica vedetă nu numai că a accesat colecția fiicei sale, Eva, pe Trendyol, dar s-a și pregătit să plaseze o comandă și să achiziționeze  măcar o poșetă.  

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre