Simona Ionescu / Redactor Șef

Totul despre silicoanele Vivianei Sposub. Vedeta vrea să lămurească pe toată lumea

Totul despre silicoanele Vivianei Sposub. Vedeta vrea să lămurească pe toată lumea
Este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune, dar toată lumea se întreabă dacă Viviana Sposub are sânii naturali sau nu.

Sătulă să tot fie întrebată despre sânii săi, iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, a pus punctul pe I.

Totul despre silicoanele Vivianei Sposub. Ce aspect a lămurit vedeta

Este pentru prima dată când Viviana Sposub vrea să lămurească toată problema. A fost atât de mult timp întrebată dacă are sânii naturali sau are silicoane, încât vrea să le spună tuturor tot adevărul. Viviana a dat toate detaliile legate de bustul ei, precizând totodată și că a avut de suferit de-a lungul timpului. În plus, Viviana spune că s-a simțit complexată pentru că sânii au început să-i crească din clasa a cincea, drept urmare a promis că nu va purta niciodată decolteu.

„Trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc”

„Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc.  Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!

Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea.

Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu!.  Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret.

Dar am crescut și am început să mă iubesc fix așa cum sunt, ba, mai mult, am început să pun în evidență și să mă bucur din plin de acest atu. Desigur, nu am vrut să țin bucuria doar pentru mine!”, a spus Viviana Sposub intr-un interviu acordat revistei  Viva.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre