Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Tradiția familiei Măruță pentru anul nou. În fiecare primă zi din an se duc în același loc

Exclusiv. Tradiția familiei Măruță pentru anul nou. În fiecare primă zi din an se duc în același loc
Familiile celebre au întotdeauna povești interesante în jurul lor. Fac anumite lucruri, și-au stabilit propriile obiceiuri. Familia lui Cătălin Măruță și a Andrei nu face excepție de la regulă. Toți cei patru membri ai ei sunt urmăriți cu mare interes de public.

În fiecare primă zi din an, membrii familiei Măruță se duc în același loc. Tradiția Măruță durează deja de trei ani. Se implică cu toții și asta le face bine tot anul, și le aduce noroc și binecuvântare. Nu e un secret pentru nimeni că Andra și Cătălin Măruță sunt niște vedete cu credință în Dumnezeu. De altfel, au arătat-o în repetate rânduri. Iar pe copiii lor, pe David și pe Eva i-au crescut la fel.

Tradiția familiei Măruță pentru anul nou

„Avem de trei ani o tradiție, pe 1 ianuarie să fim la Mănăstirea Prislop, la mormântul lui Arsenie Boca. Este al treilea an în care, de 1 ianuarie suntem în acest loc încărcat de atâta energie divină”, a relatat Cătălin Măruță. El cu familia s-au rugat la mormântul sfântului și au vizitat peștera Sfântului Ioan de la Prislop.

Cei care au fost în zonă știu cât de anevoios e drumul, dar și ce mare încărcătură spirituală are. Cătălin Măruță ține mult la această tradiție și își duce familia acolo în fiecare an. Una din călugărițe, care se numește Eva, le-a făcut cadou copiilor vedetei, iconițe, a mai povestit soțul Andrei.

Terapie de cuplu, la nevoie, cu preotul duhovnic

Puțină lume știe că Andra provine dinte-o familie catolică, în această religie fiind botezați și crescuți toți frații ei. Frumoasa cântăreață este însă botezată la ortodocși, deoarece părinții ei s-au căsătorit după ce au născut-o pe ea, și au trecut atunci la biserica ortodoxă. Andra este și ea o fire credincioasă.

Ea a povestit că alături de soțul ei au un părinte duhovnic, care îi vizitează și la care apelează ori de câte ori simte că sunt probleme în cuplu. „La noi terapia e diferită pentru că noi avem un părinte duhovnic, părintele Cristian, și pentru noi asta e terapia sufletească care ne vindecă și ne rezolvă problemele. Avem și noi discuții și probleme. El este cel care ne-a botezat și copiii, și pentru noi, acest om e o energie extraordinară”, a povestit Andra. Periodic, ea și Cătălin Măruță merg la spovedanie.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre