Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie! Fiul unui miliardar a murit de supradoză

Tragedie! Fiul unui miliardar a murit de supradoză
Anunțul oficial a fost făcut de familie. Mama și tatăl tânărului de 24 de ani sunt niște vedete în societatea americană.

A murit fiul supermodelului Stephanie Seymore și al miliardarului Peter Brant.

Miliardarul Peter  Brant și soția sa Stephanie Seymor trec acum prin clipe oribile. Cei doi și-au pierdut fiul în vârstă de 24 de ani din cauza unei supradoze accidentale.

Decesul tânărului a survenit cu câteva zile înainte ca acesta să se reinterneze într-o clinică de dezintoxicare.

Familia a dat o declarație pentru New York Times: ,,Vom fi veșnic triști că viața lui s-a sfârșit atât de repede și din cauza acestei boli devastatoare(dependența). A realizat multe până la 24 de ani, însă nu vom avea niciodată șansa de a vedea câte lucruri ar fi putut realiza.

Nu a fost doar fiul nostru. A fost un frate minunat, un nepot iubitor, unchiul preferat și un prieten de nădejde.

Era creativ, iubitor și avea un suflet puternic care a creat lumină în inimile multor oameni. A fost un om frumos în interior și în exterior”.

Cine era fiul de miliardar

Harry Brant s-a născut la 3 august 1996 și era cunoscut în lumea modei alături de fratele său, Peter. Împreună au creat o linie de produse cosmetice unisex la Mac, în septembrie 2015. Cei doi aveau o strategie inteligentă prin care foloseau ambalaje modeste pentru produsele lor ca să nu-i sperie pe băieți. Harry și Peter II și-au dorit ca bărbații să îmbrațișeze lumea cosmeticelor și au sperat că vor lansa ideea că machiajul nu este doar pentru femei.

Harry a declarat pentru W Magazin despre inspirația pe care a avut-o înainte de lansarea colecției: ,,Diferențele dintre genuri încep să se estompeze, ceea ce este cu adevărat grozav. Oamenii încep să fie apreciați pentru creativitatea lor . Cred că după încheierea liceului, a fi normal nu mai este interesant pentru oameni. De aceea încearcă să fie autentici și unici, iar cu cât îmbrățisează ideea asta mai mult, devin mai atrăgători. Cred că oamenii se pot exprima mai bine cu ajutorul machiajului. Este o fantezie. Te transformă în cineva nou. Poate nu ești așa în mod normal, dar prin machiaj te eliberezi. Așa a fost întotdeauna pentru mine”.

Recomandări privind vaccinarea pacienților care au cancer

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre