Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie în Cappadocia. Delia și Anda Adam au văzut locul cu ochii lor. Milioane de oameni sunt afectați

Tragedie în Cappadocia. Delia și Anda Adam au văzut locul cu ochii lor. Milioane de oameni sunt afectați
În fiecare an, milioane de oameni  ajung în Cappadocia unde se bucuă de peisajul superb, uscat, peste care plutesc o sumedenie de baloane cu aer cald. Plimbările cu aceste aparate de zbor sunt punctul de atracție al zonei.

Delia a vizita și ea Cappadocia în toamna anului 2020. În plină pandemie, vedeta a profitat de locurile unde putea călători, fiind știut faptul că adoră excursiile și vacanțele. Nu a ratat ocazia să fotografieze frumoasele baloane colorate care pluteau pe cer.

La fel si Anda Adam, care a fost ceruta în căsătorie de iubitul ei, Joseph, chiar sub peisajul mirific al baloanelor cu aer cald.

Tragedie rarā

Săptămâna aceasta, milioane de oameni care plănuiau să ajungă în zonă au rămas șocați, în urma unei tragedii care s-a produs în celebra destinație din Turcia. Doi turiști spanioli au murit, iar alți trei au fost răniți în Cappadocia, după ce balonul cu aer cald în care se aflau s-a izbit cu putere de pământ, relatează Reuters.

Accident teribil în Cappadocia

Conform primelor informații transmise de autorități, accidentul tragic a fost cauzat de creșterea bruscă a vitezei vântului. Vântul s-a intensificat chiar înainte de revenirea balonului la sol. Balonul cu aer cald a decolat din districtul Avanos la răsăritul soarelui, a declarat guvernatorul provinciei Nevşehir, care a explicat și cursul evenimentelor ce s-au soldat cu o tragedie.

„În timpul aterizării balonului, care transporta 28 de pasageri și doi membri ai echipajului, doi cetățeni spanioli și-au pierdut viața, iar alți trei cetățeni spanioli au fost răniți”, a spus el într-un comunicat. „Tratamentul celor răniți continuă în spitalele din orașul nostru. Viața lor nu este în pericol”, se mai arată în comunicat.

Anda Adam, cerută în căsătorie în fața baloanelor

Cum spuneam, anual, milioane de turiști vizitează Cappadocia, iar zborul cu balonul este una dintre principalele atracții. Până în 2022, un zbor de maximum o oră cu balonul la Cappadocia se putea rezerva chiar și din România sau la fața locului cu tarife cuprinse între 80 și 160 de euro de persoană. După doi ani de pandemie, prețul pentru o experiență în aer s-a dublat sau chiar triplat.

Amintim și că Anda Adam a fost cerută în căsătorie de ultimul ei iubit în Capadoccia. Cu baloanele plutind pe fundal. Pentru acest eveniment a fost dusă la fața locului o întreagă echipă de producție. Care a realizat imagini profesioniste cu viitoarea mireasă când a spus „Da”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre