Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie în familia lui Robbie Williams: „Au murit amândoi în pat, ascultând Abba”

Tragedie în familia lui Robbie Williams: „Au murit amândoi în pat, ascultând Abba”
Robbie Williams și soția sa, Ayda, trec prin clipe grele după ce două ființe tare dragi lor, au murit în aceeași zi, într-un mod care le-a rupt sufletul.

Robbie Williams și soția lui, Ayda, sunt devastați în urma dublei tragedii cu care se confruntă. Au pierdut doi membri extrem de iubiți ai familiei lor. Joi, legenda pop în vârstă de 50 de ani și soția sa, actrița americană de 45 de ani, au dezvăluit că iubiții lor căței, Poupette și Walle, au murit împreună în pat, pierderile marcând „închiderea unui capitol imens”.

Într-un mesaj lung, Ayda a povestit cum Poupette a făcut parte din viața ei timp de 18 ani, fiind alături de ea înainte să-l cunoască pe Robbie Williams, iar apoi au creat o „familie mixtă” de câini prin introducerea lui Walle câțiva ani mai târziu. 

Cățeii au murit ascultând AbbaDancing Queen

Ayda a povestit cum au arătat ultimele momente ale celor doi patrupezi. Poupette și Walle au plecat din această lume ascultând „Dancing Queen” de la Abba, fiind „înconjurați de o iubire imensă”.

Poupette și Walle au murit împreună în pat, ascultând Abba și acompaniați de Robbie Williams și Ayda
Foto: Instagram

Alături de o serie de imagini cu câinii, Ayda a scris: „Astăzi, câinii noștri Poupette și Walle au părăsit această planetă pentru a începe o aventură într-o galaxie infinită, departe, departe. Au murit împreună în pat, ascultând ‘Dancing Queen’, înconjurați de o iubire imensă.”

Poupette și Walle au fost domnișoară și cavaler de onoare la nunta lui Robbie și a Aydei 

Când l-a întâlnit pe Robbie, Ayda  l-a avertizat că ea și Poupette sunt un „pachet”, dar cântărețul a îndrăgit-o imediat și, împreună, au format o familie extinsă, adăugându-l pe Walle câțiva ani mai târziu.

Ayda a descris cum Walle a intrat în viața lor și a devenit rapid parte din familie, iar la nunta lor din 2010, cei doi câini au avut roluri importante, Poupette fiind domnișoara de onoare, iar Walle cavalerul de onoare al lui Robbie. Ayda a subliniat legătura profundă pe care a avut-o cu Poupette și cât de greu le-a fost să își ia rămas-bun de la animalele de companie care i-au însoțit o mare parte din viață. 

Cățeii au rezistat la reînnoirea jurămintelor cuplului 

„Recent, eu și Rob ne-am reînnoit jurămintele de căsătorie. Sunt multe lucruri cu care ne confruntăm acum (mai multe despre asta altă dată) și am vrut să sărbătorim ceea ce era bun în viețile noastre: familia și dragostea.

Poupette și Walle erau bătrânei, dar au rezistat la reînnoirea jurămintelor lui Robbie Williams și Ayda, știind că stăpânii lor au nevoie de ei
Foto: Instagram

La fel ca acum 14 ani… Poupette a fost din nou domnișoara mea de onoare, iar Walle a fost cavalerul lui Rob”, a scris Ayda pe Instagram. Vedeta a adăugat că cei doi câini au „rezistat” pentru marele eveniment al cuplului, deoarece „aveau mare nevoie de ei”.

Concluzionând postarea emoționantă, soția lui Robbie Williams a adăugat: „Poupette și Walle. Ați urmărit cum m-am transformat din fată în femeie și m-ați sprijinit pe parcursul întregii mele vieți adulte. Vă iubesc din toată inima. Să vă odihniți și să vă jucați împreună, pentru totdeauna, și să-mi spuneți totul despre asta când ne vom reîntâlni”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre