Simona Ionescu / Redactor Șef

Tulburător. Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiune sexuală cu o sticlă de lichior

Tulburător. Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiune sexuală cu o sticlă de lichior
Ne-am obișnuit cu acuzații șocante din timpul procesului precedent. Dar acum, noi acuzații explozive au fost făcute de Amber Heard despre fostul ei soț, Johnny Depp.

Săptămâna aceasta a început, în America, un nou proces între Heard și  Depp. În timpul pledoariilor de deschidere a procesului de defăimare, în care se cer daune de 50 de milioane de dolari, acuzațiile di partea actriței sunt teribile. Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiune sexuală cu o sticlă de lichior.

Informația a fost lansată de avocatul ei, Elaine Bredehoft, care a susținut că Depp ar fi penetrat-o pe soția sa folosind o sticlă de lichior în timpul unui episod grav de beție. Este prima dată când Amber Heard a făcut aceste afirmații în public.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard

Johnny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare, în urma unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris pentru The Washington Post, în care l-a acuzat că este abuziv. Cuplul a fost căsătorit un an, în 2015, după ce s-a întâlnit pe platoul de filmare al peliculei The Rum Diary.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VibeSpotify (@vibesspotify)

Avocații actorului din Pirații din Caraibe își propun să demonstreze că doamna Heard este o „mincinoasă compulsivă” și o „persoană profund tulburată” care a încercat să folosească o poveste „falsă” despre abuzul domestic pentru a-și ridica profilul la Hollywood și a-și avansa în carieră, scrie Msn.com.

„Singurul raport medical privind o rană în timpul relației lor a fost una gravă suferită de domnul Depp după o ceartă la scurt timp după căsătorie, în timp ce cuplul se afla în Australia, a declarat în fața instanței avocatul lui Depp, Camille Vasquez. Ea a aruncat cu o sticlă de vodcă în el, care i-a lovit mâna și a explodat, secționându-i capătul unuia dintre degete”.

Acuzațiile de agresiune sexuală puse sub semnul întrebării

Acuzațiile de agresiune sexuală au fost contracarate de avocații lui Depp, susținând că Heard le-a inventat pentru a-și întări și mai mult argumentele atunci când și-a dat seama că va trebui să își apere afirmațiile în instanță. „Această acuzație împotriva domnului Depp nu a făcut niciodată parte din acuzațiile lui Amber Heard de abuz din 2016. Așadar, ce s-a schimbat? Când și-a dat seama de gravitatea a ceea ce a susținut [despre faptul că a fost victima unui abuz domestic], s-a panicat și a susținut că a fost agresată sexual”, a declarat avocata lui Depp în fața juriului.

„În cei 58 de ani de viață ai domnului Depp, nicio femeie nu l-a acuzat vreodată de violență și nimeni de la Hollywood sau din lume nu a avut niciun motiv să creadă că a fost un abuzator – până când doamna Heard l-a acuzat public”, a mai spus aceasta. Pe de altă parte, Johnny Depp susține că acuzațiile fostei soții, Amber Heard i-au distrus cariera.

Ce spune Christi Dembrowski, sora mai mare a lui Depp

Aceasta este și președinta companiei de producție a fratelui. În fața judecătorului, ea a povestit viața ei și a fratelui ei, amintindu-și de abuzurile pe care ea și  el le-au suferit din partea mamei lor, pe care a descris-o ca fiind „furioasă și încordată”. Ea a spus că mama ei îi lovea pe ei și pe tatăl ei și îi înjura. Ea a afirmat că mama ei îl numea pe Johnny  „chiorâș”, deoarece acesta purta un ochelari pentru a corecta un ochi leneș, când era copil.

Mai târziu, ea a discutat despre relația ei cu cumnata sa, amintindu-și de primele întâlniri cu aceasta în timpul producției filmului The Rum Diary. Dembrowski a descris-o pe Heard ca fiind „distantă”, dar a spus că în alte interacțiuni a fost „prietenoasă”. Ea a spus că a luat cunoștință de un număr neobișnuit de certuri între fratele ei și Amber Heard  mai ales că în timpul căsătoriei anterioare a lui Johnny Depp cu Vanessa Paradis, cuplul s-a certat foarte rar de-a lungul celor 14 ani de relație.

De asemenea, doamna Dembrowski a mai susținut că Amber Heard l-a insultat frecvent pe Johnny Depp, amintindu-și un caz după ce actorul s-a întâlnit cu reprezentanții Dior în legătură cu un parteneriat.

„Reacția lui Heard la asta a fost că era neîncrezătoare și oarecum dezgustată și a spus: Dior ? De ce ar vrea Dior să facă afaceri cu tine? Ei sunt despre clasă și stil, iar tu nu ai stil. Acea insultă a fost acolo, a susținut Dembrowski. Am văzut insultele, de mai multe ori de fapt. L-a numit om bătrân și gras”. Ulterior, Dembrowski a declarat că a fost „dezgustată” să afle că Amber Heard a depus cererea de divorț la doar trei zile după ce soacra sa a murit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre