Simona Ionescu / Redactor Șef

Uimitor! Cum arăta Kylie Jenner înainte de operații. În adolescență pare cu totul altă persoană

Uimitor! Cum arăta Kylie Jenner înainte de operații. În adolescență pare cu totul altă persoană
A fost dezgropată prima apariție pe Instagram a lui Kylie Jenner și arată cu totul diferit de fata pe care o cunoaștem acum.

Tânăra în vârstă de 23 de ani este renumită pe rețelele de socializare pentru ipostazele sexy, postările provocatoare și ținutele fashion. Actualii ei adepți de pe instagram depășesc numărul de 199 de milioane.

Cum arăta Kylie Jenner în adolescență

Dar în anul 2011, la vârsta de doar 14 ani, Kylie arăta departe de sinele ei actual. Un fan dedicat a distribuit câteva imagini vechi cu vedeta, după ce a traversat toate postările lui Kylie de-a lungul anilor. Kylie, adolescentă atunci, nu avea buze voluptoase și arăta complet diferit.

La fotografia respectivă, postată acum multă vreme, a acumulat 17.000 de aprecieri, impresionante la standarde normale, dar minuscule în comparație cu cele aproximaiv 6.000.000 de aprecieri pe care le obține în prezent.

Kylie Jenner a mărturisit că „se injectează”

Kylie a fost în atenția publicului din anul 2007, de când a început Keeping Up With The Kardashians, pe când avea doar nouă ani. De atunci a trecut la nivelul de miliardară și mămică. A născut-o pe frumoasa Stormi în anul 2018. Atunci avea o relație cu Travis Scott, care este și tatăl fetiței. Cei doi s-au despărțit anul trecut.

După ce și-a sculptat o carieră ca un guru al modei și al machiajului, look-urile lui Kylie sunt adesea subiectul speculațiilor, dezvăluind în Keeping Up With The Kardashians că își injectează din când în când buzele, pentru a se simți mai încrezătoare.

„Îmi umplu temporar buzele. Este doar o nesiguranță a mea și asta am vrut să fac. Oamenii se grăbesc atât de repede să mă judece. Aveam 15 ani și eram nesigură pentru buzele mele … Aveam buze foarte mici. Am avut unul dintre primele mele sărutări și un tip mi-a spus: Nu credeam că va fi un sărut bun pentru că ai buzele atât de mici. Îmi era foarte greu”, a mărturisit Kylie Jenner.

Dezvăluiri picante despre Mirela Vaida, prezentatoarea de la ”Acces Direct”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre