Simona Ionescu / Redactor Șef

Uite cum arată „minora” lui Buhnici! Lorena aruncă noroi în semenele ei și se pozează în costum de baie

Uite cum arată „minora” lui Buhnici! Lorena aruncă noroi în semenele ei și se pozează în costum de baie
La 41 de ani, Lorena Buhnici vrea să le dea peste nas femeilor care nu arată perfect. A intrat și ea în gura internauților.

Soția lui George Buhnici a călcat pe urmele soțului. Nu ratează nici o ocazie să înțepe.

Lorena Buhnici se ține tare. Aruncă cu noroi în semenele ei și se pozează în costum de baie

Cu doar câteva zile în urmă, George Buhnici n-a avut de lucru și a început să critice femeile care au vergeturi sau celulită, iar de aici până la un adevărat scandal, n-a mai fost decât un pas.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! – spus vloggerul.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu…”

La scurt timp după declarațiile lui Buhnici, soția lui, Lorena, a comentat despre o femeie care a mers pe plajă în Turcia și a fost fotografiată de partenerul de viață. Cuvintele acesteia au fost criticate de internauți. „Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena.

Lorena își pune fotografii cu costum de baie pe rețelele de socializare

Și pentru că Buhnici s-a mândrit cu ea, afirmând că are un corp de minoră, Lorena a vrut să le arate tuturor acest lucru. În consecință, ea a postat mai multe fotografii în costum de baie. Pentru că e extrem de preocupată de cum arată, ea a adoptat mănâncă doar sănătos și se duce la sală.

Sursă foto: kfetele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre