Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră. Alec Baldwin a ucis o femeie cu o armă de foc! Crima s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Curtemur la Hollywood

Ultimă oră. Alec Baldwin a ucis o femeie cu o armă de foc! Crima s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Curtemur la Hollywood
​Cunoscutul actor Alec Baldwin, 68 de ani, se află acum în custodia autorităților. El este anchetat după ce a tras cu o armă în regizoarea de imagine Halyna Hutchins. Femeia a murit.

​Halyna Hutchins a fost ucisă de gonțul tras de Bladwin

În acest moment nu se știe dacă a fost un accident sau dacă cineva a pus cu intenție gloanțe reale într-un pistol de recuzită.

Presa de peste Ocean titrează că Alex Baldwin se afla pe un platou de filmare din New Mexico, unde se juca filmului western ”Rust”, a transmis biroul șerifului din districtul Santa Fe.

 

La un moment dat, Bladwin a folosit un pistol de recuzită, spun martorii. Deși arma nu ar fi trebuit să fie una letală, Baldwin a tras și a ucis-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit grav pe regizorul Joel Souza, potrivit autorităților citate de Reuters. Cel din urmă a fost împușcat în zona claviculei și a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență.

Hutchins a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universității New Mexico, unde s-a declarat decesul, iar Souza a fost dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Halyna Hutchins avea 42 de ani.

La acest moment, ancheta se află în plină desfășurare și se încearcă stabilirea vinovaților. Martorii de pe platou l-au surprins în imagini pe actor, imediat după incidentul dramatic.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre