Potrivit informațiilor oferite de Antena Stars, manelistul Florin Salam a fost luat de polițiști după ce a primit mai multe citații și nu s-a prezentat niciodată la audieri.
Florin Salam a fost acuzat de un bărbat din Dâmbovița că nu a fost prezent să cânte la nunta acestuia, deși i-a plătit în avans suma de 5500 de euro. Pentru că cei doi nu au avut nici un contract, păgubitul i-a făcut plângere la poliție. Manelistul nu a ținut cont de citațiile care i-au venit acasă, motiv pentru care oamenii legii l-au luat și dus la Târgoviște.
Anul trecut a fost acuzat de o familie din Sintești
Și anul trecut, Florin Salam a trecut printr-o situație neplăcută, după ce o familie din Sintești l-a acuzat că i-ar fi dat 18.000 de euro pentru a participa la o nuntă. Conform Spynews, acesta nu și-a onorat contractul, la eveniment venind doar trupa sa. Cântăreții au fost însă agresați de rudele mirilor, apoi lăsați să plece.
Oamenii au depus plângere la poliția Vidra
Păgubiții au mers și mai departe și au depus o plângere la sediul poliției Vidra. Presupusele victime vor să se facă dreptate, Florin Salam să plătească pentru tot ce a făcut și să fie trimis la închisoare. De-a lungul timpului au fost și alte persoane care l-au acuzat că a luat banii în avans, dar a uitat să vină să le cânte.
Acuzat că a agresat o tânără pe 1 ianuarie 2024
În prima zi a acestui an, o tânără de 23 de ani l-a acuzat pe Salam că ar fi agresat-o, lovind-o cu telefonul mobil. Avocata artistului, Beatrice Comănicescu a făcut recent mărturisiri, punctând și cine vrea să-i facă rău clientului său. Aceasta susține că ar fi vorba de cineva din industria muzicală „căruia nu-i convine, posibil, faptul că el s-a reapucat de cântat și are concerte”.
Apărătoarea susține că nu știe nici dacă „presupusa victimă a depus un certificat la IML sau măcar a avut intenția de a depune un bilețel că ar fi ajuns la IML pentru continuarea eventualelor cercetări în această presupusă infracțiune de lovire și alte violențe”.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook