Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre Bruce Willis vin de la o celebră jurnalistă. Ce se întâmplă cu actorul

Ultimele informații despre Bruce Willis vin de la o celebră jurnalistă. Ce se întâmplă cu actorul
Celebra jurnalistă Sarah Boyles a postat pe contul de socializare un mesaj în care îi ține la curent pe toți cei care îl iubesc pe Bruce Willis despre starea lui de sănătate. Iată ultimele informații.

O lume întreagă vrea să afle informații despre una dintre cele mai iubite vedete, Bruce Willis. Jurnalista Sarah Boyles a postat recent pe Facebook date despre actor. Sunt vești pe care, la rândul său, le-a primit de la soția și copiii lui Bruce, care au vrut să-i anunțe pe fani că acesta „trăiește”.

„Este fericit alături de familia sa”

Alături de mesaj, jurnalista a postat și o fotografie cu Bruce Willis, vizibil îmbătrânit, îmbrăcat într-un pulover gri, pe care sunt inscripționate inițialele sale: BW. „Soția și copiii lui Bruce doresc să împărtășească cu voi, fanii săi, noutăți despre el. După spusele lor, Bruce și-a iubit fanii la fel de mult cum îl iubesc ei și doresc ca fanii săi să fie parte din călătoria sa cu afazia. Soția sa, Emma, a declarat că Bruce ar vrea ca fanii săi să știe cum se simte și că „trăiește”. Una dintre cele mai frecvente expresii ale sale.

Ultimele informații despre Bruce Willis. Foto: facebook

„Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși el este încă Bruce”

Bruce Willis nu mai este în totalitate verbal. Cu toate acestea, el se simte destul de bine și este fericit acasă, alături de familia sa. Glenn Gordon Caron, care a contribuit la lansarea carierei lui Willis, a declarat pentru New York Post: „Nu mai este total verbal; era un cititor vorace – nu voia să știe nimeni că citește non-stop (pentru că se gândea că va fi privit altfel) – iar acum nu mai citește.

Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși el este încă Bruce”, a spus Caron. El este încă Bruce. Gândurile noastre se îndreaptă către întreaga familie minunată a lui Bruce și către Bruce”, a fost mesajul postat de jurnalistă.

Cum se manifestă boala de care suferă actorul

Actorul Bruce Willis suferă de demență frontotemporală, o boală neurodegenerativă, asemănătoare cu maladia Alzheimer. Cei care suferă de această boală se pot confrunta cu modificări de comportament, probleme de memorie, dificultăți de vorbire sau de mișcare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre