Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Situația e gravă

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Situația e gravă
După ce a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, Irinel Columbeanu a luat decizia drastică a plecat din garsonieră simplă din Colentina și s-a dus la azil. Nici cu sănătatea nu stă deloc bine.

În ultima perioadă starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu (66 de ani) s-a agravat. În plus, din cauza lipsei banilor acesta a decis că e mai bine să locuiască la azil.

Același loc unde tatăl său s-a stins din viață cu șapte ani în urmă și unde și-a dus ultimii ani din viață și regretata Zina Dumitrescu. Irinel Columbeanu e mai singur ca niciodată, iar sănătatea îi dă de furcă.

Proprietarul azilului de la Ghermănești, unde de aproape două săptămâni locuiește Columbeanu, a povestit că acesta a suferit două AVC-uri. Unul cu ceva timp în urmă și celălalt destul de recent, iar la căminul de bătrâni are parte de îngrijirea de care are nevoie. Acesta susține că fostul miliardar de la Izvorani locuiește singur, într-o cameră single și este monitorizat zi și noapte.

Cum se simte Irinel Columbeanu de când a ajuns la azil

„Este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate”

„Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil, și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate.

„Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”

Are camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj. Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență ”, a declarat Ion Cassian pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre