Simona Ionescu / Redactor Șef

Noutăți în procesul lui Britney Spears. Ce se întâmplă cu tatăl ei

Noutăți în procesul lui Britney Spears. Ce se întâmplă cu tatăl ei
Britney Spears se judecă în ultimul timp cu propria familie, pentru a avea dreptul să își vadă singură de viață și de avere. Cazul a fost tranșat zilele trecute în justiție.

Ultimele noutăți în procesul lui Britney Spears vin de pe rolul unui tribunal din Los Angeles. Instanța a respins cererea înaintată de Britney Spears vizând eliminarea tatălui ei din tutela impusă prin ordin judecătoresc. Tutela a fost impusă în 2008 după ce cântăreaţa a suferit o cădere nervoasă.  În virtutea acesteia, James Spears, tatăl vedetei, deţine controlul asupra afacerilor artistei, au precizat ziarele americane, potrivit AFP.

Decizia luată de Curtea superioară din Los Angeles vine ca urmare a unei solicitări depuse în septembrie de avocatul lui Britney Spears. Practic, avocatul a cerut ca Bessemer Trust, o companie de gestionarea patrimoniului, să fie adăugată tutelei judiciare, iar tatăl cântăreţei, Jamie Spears, să fie eliminat, relatează CNN.

Ultimele noutăți în procesul lui Britney Spears

Cererea de „suspendare imediată a lui James P. Spears după nominalizarea Bessemer Trust Company din California drept unic tutore al bunurilor este respinsă”, a declarat judecătoarea Brenda Penny. Amintim că în urmă cu o săptămână cântăreața a susținut o pledoarie emoționantă în fața instanței. Britney Spears a cerut încetarea tutelei „abuzive” a tatălui său.

Vedeta a susținut că acesta a forțat-o să ia medicamente pentru controlul comportamentului. Și că, în plus, cel ce i-a dat viață i-a interzis să ia decizii referitoare la prietenii sau la finanţele sale. În plus, tatăl a forțat-o să păstreze un dispozitiv contraceptiv, în ciuda faptului că ea își dorea să devină din nou mamă.

Spunând că este „deprimată şi traumatizată”, cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a solicitat pe 23 iunie instanţei scoaterea de sub tutelă. „Îmi vreau viaţa înapoi, au trecut 13 ani şi este suficient”, a mai spus vedeta în timpul unei audieri organizate online la cererea sa.

Ce a cerut instanței tatăl lui Britney

Pe de altă parte, potrivit CNN, James Spears a cerut tribunalului să ancheteze acuzaţiile prin care vedeta susţine că el ar fi forţat-o să ia litiu şi ar fi obligat-o să cânte împotriva voinţei sale.

Britney Spears a fost plasată sub tutelă în 2008.  Trebuie spus că, în conformitate cu legile americane, condiţiile tutelei judiciare sunt foarte stricte. Acestea prevăd ca deciziile care o privesc pe cântăreaţă să fie luate în majoritatea cazurilor de tatăl acesteia, Jamie Spears. Britney și tatăl său au o relaţie dificilă de multă vreme.

Sursa foto: Instagram

Mihai Bendeac se roagă la Dumnezeu să-l scape. Ce a pățit actorul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre