Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele vești despre starea de sănătate a pilotului de raliuri Daniel Onoriu

Ultimele vești despre starea de sănătate a pilotului de raliuri Daniel Onoriu
Starea pilotului de raliuri Daniel Onoriu este din ce în ce mai critică. Soția și mătușa sa au vești cutremurătoare. Au ajuns să se aștepte la ce e mai rău.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu trece prin momente cumplite, internat în spital, după ce mers în Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului. Soția sportivului a povestit că starea bărbatului s-a agravat în ultimele ore.

Isabela e devastată de informațiile primite de la medici, la o zi după ce acesta s-a trezit din coma indusă în care a stat 36 de zile, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Ce vești a transmis soția lui Daniel Onoriu

Femeia a declarat în emisiunea lui Cristi Brancu, că medicii i-au dat cele mai proaste vești proaste despre starea de sănătate a pilotului. „Astăzi nu am vești bune despre Daniel.

Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a fost mesajul transmis de Isabela Onoriu.

Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, a vorbit și ea despre starea critică în care se găsește acesta. „Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.

De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a micșorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abscese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel, căruia îi mulțumesc public. Numărul leucocitelor cresc și scad de la o zi la alta”, a povestit femeia.

Familia pilotului de raliuri acuză medicii din Turcia de culpă medicală

Daniel Onoriu s-a operat în Turcia pentru micșorarea stomacului, la o clinică privată. Ulterior, starea sănătății sale s-a agravat. Apropiații pilotului de raliuri susțin că totul se datorează unei culpe medicale. Ajuns la spital în România, acesta a fost operat din nou, iar medicii au găsit o pungă plină de infecție, de circa 4 centimetri, în spatele pancreasului său.

„A făcut intervenția aia care nu părea atât de complicată, laparoscop, însă medicii de acolo i-au atins o venă la pancreas, venă care a sângerat încă din momentul operației și, când a avut episodul acela pe 1 decembrie când a vărsat sânge, o cantitate de doi litri. Medicii l-au pus la un Computer Tomograf și imediat au intervenit peste operația celor din Turcia.

În momentul în care l-au deschis, alți doi litri de sânge erau în stomac și în tot corpul. În momentul în care el s-a întors și medicii l-au deschis pentru operație, au observat că trei capse s-au desprins, nu e vorba doar de una. S-a și format un abces plin de puroi, în spatele pancreasului, care nu reacționează”, a mai povestit mătușa pilotului Daniel Onoriu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre