Simona Ionescu / Redactor Șef

Umilință totală. Prințul Harry și Meghan ignorați total de una din cele mai mari vedete

Umilință totală. Prințul Harry și Meghan ignorați total de una din cele mai mari vedete
Ducele și Ducesa de Sussex se pare că nu au fost invitați la petrecerea anuală a lui Elton John, vedetă cu care, altfel, cuplul avea în trecut o relație deosebit de apropiată.

Un expert regal a speculat că prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost puși la index de către Sir Elton John. Cuplul nu a participat la a 31-a aniversare fundației a cântărețului, care a avut loc după Gala Premiilor Oscar. În contextul în care multe vedete de primă mână au dansat până dimineața la petrecerea britanicului, ducii au lipsit și, având în vedere importanța pe care aceștia o dau imaginii și aparițiilor publice VIP, deducția simplă e că pur și simplu nu au fost invitați, arată Daily Mail.

Vorbind la GB News, Tom Bower, autor și expert regal, a sugerat că absența Ducelui și a Ducesei la evenimentul select a arătat că influența lor la Hollywood este în picaj. Oficial nu se știe dacă cei doi au refuzat invitația la eveniment sau dacă pur și simplu nu au mai fost puși pe lista de invitați. „Nici măcar nu au fost invitați la petrecerea lui Elton John la Oscaruri. Ei chiar sunt nobodies la Hollywood!”, a spus Bower.

Ducii de Sussex alături de Sir Elton John la retragerea din showbiz

Întâmplarea vine după ce, lucru știut, Sir Elton a fost un sprijin constant în viața lui Harry, cântând la nunta sa cu Meghan, în 2018, la Windsor. Mai mult, anul trecut, cuplul a împărtășit un mesaj personal cu Sir Elton John înaintea concertului său de adio de pe Dodgers Stadium.

Sir Elton a fost un sprijin constant în viața lui Harry

Ducele și ducesa de Sussex au apărut într-un videoclip compilație în care vedetele îi aduc un omagiu lui Sir Elton înaintea concertului, care a fost difuzat în direct pe Disney+. În clipul care părea să fi fost filmat la birourile fundației cuplului, Prințul Harry a spus: „Îți mulțumesc că ai fost prietenul mamei mele. Îți mulțumim că ești prietenul nostru, îți mulțumesc că ești prieten cu copiii noștri”, iar Meghan continuă: „Am vrut doar să spunem felicitări! Suntem atât de mândri de tine și atât de recunoscători că am putut să te vedem și în turneul tău de adio”.

Harry a a mai spus în același clip spus: „Chiar dacă aceasta este oficial pensionarea ta acesta nu va fi ultimul concert și știm asta. Te iubim și te felicităm pentru cariera ta incredibilă”. Clipul s-a terminat cu Meghan punând capul pe pieptul lui Harry și suflând un sărut pe cameră.

Ani de zile, Elton John a fost nelipist din viața lui Harry și Meghan

Așa cum știți, celebrul muzician a fost bun prieten cu mama lui Harry, Prințesa Diana, și a menținut o relație strânsă cu Ducele după moartea ei în 1997. Sir Elton și soțul său David Furnish s-au numărat printre numeroșii invitați celebri la nunta lui Harry și Meghan în mai 2018. Un an mai târziu, cuplul a invitat Ducii în vizită în palatul  de 15 milioane de lire deținut pe riviera franceză, în timpul vacanței cuplului regal din 2019.

Sir Elton i-a apărat pe cei doi în urma reacției publice privind utilizarea a patru avioane private în 11 zile în timpul vacanței din 2019, numind-o pe Prințesa Diana unul dintre „cei mai dragi prieteni” și menționând că „a simțit un sentiment profund de obligație de a-i proteja” familia.

În aceeași perioadă au apărut informații despre cât de intima era relația dintre artist și Ducii de Sussex. „Elton vorbește cu Harry și Meghan în fiecare zi. Este o sursă de inspirație, o figură aproape „maternă”, a declarat un insider regal pentru Mirror în 2020. El este un sprijin constant, în special pentru Meghan, și este foarte protector pentru amândoi”. O altă sursă, apropiată de artist, a adpugat că „El a fost piatra lor. Nu le-ar spune ce să facă, dar el a fost o ureche de ascultare și de sprijin pe tot parcursul”.

Mai mult, regizorul David, soțul muzicianului Sir Elton, urma să fie producător executiv pentru primul serial de animație al lui Meghan, Pearl.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre