Imaginile zilei. Cele mai fierbinți momente de la Oscar. Vedete aproape goale și săruturi între femei

Imaginile zilei. Cele mai fierbinți momente de la Oscar. Vedete aproape goale și săruturi între femei
După decernarea premiilor Oscar, cel mai așteptat moment e petrecerea Vanity Fair de după. Noaptea trecută, vedetele s-au dezlănțuit la Wallis Annenberg Center for the Performing Arts din Beverly Hills.

Iar anul acesta vedetele s-au grăbit să defileze cu foarte multă piele la vedere pe covorul roșu. Parcă în niciun an nu au fost așa de dezbrăcate și așa de multe. Iar la petrecerea A-list Oscars de la Vanity Fair, au dovedit că sunt total dezinhibate.

Vedetele s-au întrecut în a fi provocatoare în fața camerelor de fotografiat

Emily Ratajkowski aproape că și-a arătat sânii cu totul, într-o rochie transparentă, iar Kylie Jenner se luptă pentru atenție într-o rochie cu bustul supradimensionat, în timp ce Kendall Jenner și Gigi Hadid s-au sărutat în văzul lumii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia)

Această serată emblematică a urmat celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar ale Academiei, care a fost găzduită de comediantul Jimmy Kimmel la Dolby Theater din Hollywood. Cele mai noi și cele mai mari vedete de la Hollywood au participat la petrecere, la doar câteva ore după ceremonie. Presa internațională e de acord că a fost o mare densitate de vedete feminine aproape dezbrăcate la această petrecere.

Săruturi între femei în fața fotografilor

Super modelul Emily Ratajkowski a apărut în, probabil, cea mai îndrăzneață și transparentă rochie de la Oscaruri. Rochia argintie a lui Emily era prevăzută cu împletituri groase care abia îi protejau sânii mai degrabă expuși, ca de altfel întreg corpul. Și Olivia Wilde și-a etalat „dedesubturile” în ținuta pentru petrecere.

Olivia Wilde și-a etalat sânul la petrecerea Vanity Fair

Întrre timp, Ciara și Hunter Schafer au dovedit și ele că nu au multe de ascuns, purtând ținute extrem de provocatoare.

Și alte vedete au purtat rochii extrem de provocatoare

Kendall Jenner și Gigi Hadid s-au îmbrățișat și au împărțit un sărut aproape pasional în fața fotografilor. Odată intrate în incintă, Kendall și Gigi s-au plimbat și au părut să se distreze de minune. Cele două regine ale podiumului sunt prietene de mult timp, deoarece ambele au crescut în bogatul Los Angeles, relatează Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🫀 (@gigihdailly)

Gigi a apărut într-o rochie roșie cu dungi texturate care porneau de la mijlocul corpului ei ca o explozie de soare, împreună cu o tăietură adâncă, pentru a-i pune în evidență picioarele tonifiate.

Kendall a purtat o rochie ultra sexy cu volănașe care i-a pus în evidență fizicul impecabil de model. Iar sora ei mai mică, Kylie, a rivalizat cu ea la capitolul stil, apărând într-o rochie strălucitoare fără bretele, cu o fundă mare în față, peste piept.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre