Simona Ionescu / Redactor Șef

Un actor american a expus la TV o teorie dură despre pandemie: „A fost un scenariu…”

Un actor american a expus la TV o teorie dură despre pandemie: „A fost un scenariu…”
Actorul american Woody Harrelson a lansat un atac public fără precedent,  la adresa complicității dintre guvern, presă și Big Pharma, într-o intervenție live, la unul din cele mai urmărite posturi de televiziune.

Lui Woody Harrelson i s-a încredințat sâmbătă, pentru a cincea oară prezentarea celebrei emisiuni Saturday Night Live de la postul american de televiziune NBC. Postul de american difuzează această emisiune de divertisment săptămânal, la oră de maximă audiență, iar fiecare ediție are un invitat special. Ultima ediție l-a avut invitat pe Woody Harrelson, 61 de ani, actor foarte cunoscut de la Hollywood.

În monologul de deschidere a emisiunii, starul american a povestit glumind cum, în urmă cu trei ani, se afla în Central Park din New York și citea un scenariu pentru un eventual nou film.

„Cele mai mari carteluri de droguri din lume s-au unit și au cumpărat toată presa și pe toți politicienii și i-au obligat pe toți oamenii din lume să stea închiși în case, iar oamenii aveau voie să iasă doar dacă luau drogurile cartelurilor, și apoi continuau să le ia la nesfârșit”.  Actorul a continuat: „Am aruncat scenariul. Cine ar putea crede o asemenea idee nebunească? Să fii obligat să te droghezi?” Trebuie amintit că, în limba engleză, cuvântul „drugs” înseamnă deopotrivă „droguri” și „medicamente”.

Reacții nefavorabile după monologul lui Woody Harrelson

Presa nu a primit bine tentativa lui Woody Harrelson de a îmbrăca adevărul sinistru al pandemiei în umor. „Woody Harrelson răspândește teorii ale conspirației anti-vax în timpul monologului său de la SNL… Gazda SNL are o întreagă  istorie de afirmații anti-științifice făcute în timpul pandemiei Covid”, a scris celebra revistă The Rolling Sone. De asemenea, Vanity Fair a scris: „Woody Harrelson a dat-o rău în bară la Saturday Night Live.”

Este cunoscut faptul că, în ultimii trei ani, starul de la Hollywood a avut mai multe ieșiri publice împotriva lockdown-urilor,  a obligativității purtării măștilor și  a vaccinurilor. Pe de altă parte, postul de televiziune care l-a invitat, NBC, a fost principalul vehicul în promovarea măsurilor impuse în timpul pandemiei, de la purtarea măștii la necesitatea vaccinării.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre