Simona Ionescu / Redactor Șef

Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Se lupta de multă vreme cu cancerul

Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Se lupta de multă vreme cu cancerul
Starul din Miami Vice s-a luptat cu cancerul multă vreme. În cele din urmă, Actorul Gregory Sierra a murit la vârsta de 83 de ani. Soția sa Helene Taber a anunțat duminică tragica veste.

Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Actorul era cunoscut pentru rolul lui Julio Fuentes, vecinul puertorican al lui Fred G. Sanford pe Sanford and Son și pentru rolul său de detectiv-sergent Chano Amengual în Barney Miller. Fanii își vor aminti, de asemenea, de Gregory ca Lt. Lou Rodriguez în serialele TV Miami Vice și ca Entek în seria Star Trek: Deep Space Nine.

Starul din Miami Vice a decedat

Sub forma unui tribut, iubita lui soție a spus: „A fost cea mai minunată persoană. A fost o inimă bună și un actor strălucit”. Gregory a murit pe 4 ianuarie în Laguna Woods, California, după o luptă grea cu cancerul. Vedeta era de origine puertoricană, dar s-a născut și a crescut la New York. 

Co-starul său din Miami Vice, Edward James Olmos, i-a adus, de asemenea, un omagiu, scriind că Gregory avea o „abilitate artistică extraordinară”. El și-a descris co-starul drept prieten, mentor și „o forță a naturii pe care am fost atât de recunoscător că am cunoscut-o și cu care am avut onoarea să lucrez”.

Un actor iubit din Miami Vice a decedat

Gregory și-a găsit faima în anii ’70 în Sanford și Son, dar el câștigase atunci deja câteva premii de actorie, înainte ca în filmele precum It Takes A Thief și Mod Squad să devină celebre. Apăruse și în filmele Planeta maimuțelor și Cerul roșu de dimineață. De-a lungul lungii sale cariere, Gregory a apărut în peste 120 de filme și emisiuni TV.

De asemenea, a câștigat premii pentru rolurile sale din Walker, Texas Ranger, Murder, She Wrote, Dr Quinn, Medicine Woman, The X Files și The Fresh Prince of Bel-Air. De asemena, și pentru roluri în emisiunile TV Magnum PI, MacGyver și filmul The Towering Inferno.

Vedeta din Miami, Olivia Brown, și-a amintit cu drag de Gregory. Ea a scris pe Twitter: „Gregory este un suflet frumos și el merită să se odihnească în pace. Condoleanțele mele celor dragi despre care știu că l-au iubit atât de mult”.

Vorbind despre lunga sa carieră, el a spus odată că s-a dedicat complet fiecărui rol pe care l-a avut: „Orice rol este solicitant dacă te supui unui proces. Pentru că te aștepți la ceva de la tine”.

Sursă foto: m.media-amazon.com, wikipedia.com

Exclusiv. Smiley se pregătește de „Master chef”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre