Simona Ionescu / Redactor Șef

Un bărbat susține că a intrat Spiritul Crăciunului în el, la propriu! Vedeți imaginea absolut uluitoare!

Un bărbat susține că a intrat Spiritul Crăciunului în el, la propriu! Vedeți imaginea absolut uluitoare!
Se spune că nu există persoană căreia să nu-i tresalte sufletul atunci când aude colinde sau se pregătește să împodobească bradul de Crăciun. Un bărbat din Canada i-a șocat pe toți cu înfățișarea sa.

Se numește Remy și este atât de pasionat de Crăciun că și-a făcut niște schimbări cu adevărat șocante. Bărbatul din Canada sau bărbatul acadea are niște idei surprinzătoare prin care vrea să celebreze nașterea Mântuitorului. Și a reușit să aibă la ora actuală cele mai multe bastoane în loc de piercinguri faciale! Bineînțeles, ci tematică de Crăciun. El și-a băgat acadele în nas și în buze și speră din suflet că munca îi va fir răsplătită și va reuși să intre în Cartea Recordurilor.

Bărbatul și-a băgat acadelele sub formă de bastonașe prin nas și buze, în speranța ca va stabili un record mondial. Și asta pentru că și-a dorit să celebreze această sărbătoare în stil lui. Până la urmă, dacă omul a vrut să-și pună desert pe față, are tot dreptul…

Fiecare piercing o poveste

E lesne de înțeles că Remy e pasionat de tatuaje și piercinguri, iar primul l-a făcut în anul 2001. De atunci, bărbatul a ales ca fiecare piercing să aibă povestea lui. Cum este și cea a Crăciunului. Așa că, pe lângă acadelele în nas și în urechi, a pus și lumini pe piercinguri. Așa că seamănă mai degrabă cu o instalație de sărbători.

Cât a durat să fie realizate tatuajele

Pentru ca tatuajele sale să arate așa cum și-a dorit Remy spune că a fost nevoie de peste 1300 de ore. Pe de altă pare, bărbatul  căsătorit și un copil și e extrem de noroc. Pentru că persoanele cele mai dragi sufletului său îi sunt alături și îl sprijină în toate aceste nebunii ale sale. Și se bucură enorm atunci când ies împreună la plimbare cu câinele familiei.

A depus cerere pentru record mondial la tatuaje

Îndrăgostit de tatuaje, Remy a depus o cerere și pentru un record mondial în tatuaje. Și tot așteaptă răspunsul, care parcă nu mai vine.  „Cererea cred că e în curs de procesare. Nu am primit niciun răspuns din vară. Sunt destul de sigur că dețin mai multe recorduri mondiale până acum”, susține Remy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre