Simona Ionescu / Redactor Șef

Un cântăreț face mărturisiri șocante. Obișnuia să bea 8 litri de alcool pe zi

Un cântăreț face mărturisiri șocante. Obișnuia să bea 8 litri de alcool pe zi
Tommy Lee a făcut o mărturisire șocantă. Rockerul a spus că obișnuia să bea câte două galoane de vodcă în fiecare zi.

Bateristul trupei The Motley Crue a recunoscut că a consumat cantități uimitoare de alcool în apogeul luptei sale împotriva abuzului de substanțe, înainte de a se merge la reabilitare.

Tommy, care a împlinit 58 de ani în acest weekend, a mărturisit totul despre comportamentul său indisciplinat. El a trecut printr-o o perioadă dificilă anul trecut, care a venit după ce a fost sobru timp de patru ani. El a declarat că soția sa, Brittany Furlan, a devenit din ce în ce mai îngrijorată de sănătatea lui, pentru că făcea abuz de alcool.

„Am gândit cumva…Oh, omule, trebuie să mă opresc. A fost ca și cum am băut doar din plictiseală. M-aș trezi și aș face un cocktail doar cu vodcă și doar o picătură mică de afine sau limonadă. Am băut aproape câte opt  litri de băutură pe zi. Am fost nebun”, a declarat Tommy Lee.

Cântărețul a spus că, după ce și-a dat seama cât de mult alcool consumă zilnic, a început să își facă griji cu privire la impactul pe care acesta îl poate avea asupra sănătății sale. Brittany, soția sa în vârstă de 34 de ani, a intervenit și l-a încurajat pe Tommy să caute ajutor.

„Tocmai mi-am dat seama și mi-am spus: Băi, omule, bei suficient cât să îți placă, probabil ai putea muri. Brittany mi-a spus: Iubitule, nu cred că am văzut niciodată pe cineva să bea atât de mult. De exemplu, mă cam sperii. Era cu siguranță îngrijorată, iar îngrijorarea ei a ajutat în mod evident la decizia mea de a merge la dezalcoolizare”, a povestit rockerul.

Tommy Lee, care a fost căsătorit cu Pamela Anderson, avea o reputație uriașă ca un mare petrecăreț în anii 1980 și 1990, în timp ce făcea turnee cu trupa sa de rock. În ciuda întâmplărilor prin care a trecut, Tommy spune că nu a experimentat niciun efect permanent sau durabil asupra sănătății.

Tommy urmează să lanseze acum Andro, al treilea său album de studio solo și primul în ultimii 15 ani. Înainte de pandemia creată de coronavirus, trupa The Motley Crue plănuia să se revină pe drumuri, pentru un tur de reuniune. Acesta a fost amânat pentru anul viitor.

Să cerem și noi primarilor! Iată cele mai frumoase toalete din lume. Le găsiți pe hartă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre