Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru rapper s-a stins din viață. Anunțul dureros a fost făcut de familie

Un celebru rapper s-a stins din viață. Anunțul dureros a fost făcut de familie
Rapperul DMX - pe nume său real Earl Simmons - a murit la vârsta de 50 de ani la scurt timp după o supradoză de droguri. A fost internat în spital după ce a suferit un atac de cord.

Un celebru rapper s-a stins din viață. DMX a murit la vârsta de 50 de ani. Artistul rap a murit după ce a intrat în stop cardiac la începutul acestei luni și a fost internat la Spitalul White Plains, la nord de New York City.

Familia rapperului a confirmat decesul într-o declarație către presă

Familia rapperului a confirmat decesul într-o declarație către presă: „Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că persoana iubită, DMX, numele de naștere al Earl Simmons, a murit la 50 de ani la White Plains Hospital, cu familia sa lângă el, fiind conectat la aparate în ultimele zile. Earl a fost un războinic care a luptat până la capăt. 

Și-a iubit familia din toată inima și prețuim vremurile petrecute cu el. Muzica lui Earl a inspirat nenumărați fani din întreaga lume, iar moștenirea sa iconică va trăi pentru totdeauna. 

Apreciem toată dragostea și sprijinul din acest moment incredibil de dificil. Vă rugăm să ne respectați intimitatea, întrucât ne întristează pierderea fratelui, tatălui, unchiului și a omului pe care lumea îl cunoștea sub numele de DMX. Vom împărtăși informații despre slujba sa de pomenire odată ce detaliile vor fi finalizate. 

Spitalul White Plains își transmite cele mai profunde condoleanțe familiei domnului Simmons, precum și prietenilor și legiunilor sale de fani care și-au exprimat sprijinul neclintit în acest moment dificil. Earl Simmons a decedat pașnic cu familia prezentă după ce a suferit un stop cardiac catastrofal”.

DMX era într-o „stare vegetativă”

Un celebru rapper s-a stins din viață. Avocatul rapperului, Murray Richman, nu fusese anterior în măsură să confirme motivul stopului cardiac al lui DMX, în ciuda rapoartelor despre o presupusă supradoză. Fostul manager al lui DMX, Nakia Walker, îl descrisese ca fiind într-o „stare vegetativă” cu „insuficiență pulmonară și cerebrală”.

Înainte de moartea sa, familia lui Simmons împărtășise o declarație, în care scria: „Vineri seara … fratele nostru, fiul, tatăl și colegul DMX, cu numele real de Earl Simmons, a fost internat la spitalul White Plains.

El se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vă rugăm să îl păstrați pe Earl / DMX și pe noi în gândurile, dorințele și rugăciunile voastre. De asemenea, vă rugăm să ne respectați intimitatea pe măsură ce ne confruntăm cu aceste provocări”.

Earl Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A intrat în închisoare dat fiind că nu a reușit să treacă un test toxicologic. Mai mult, el a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie. Earl Simmons a mai fost arestat, în trecut, pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona având diferite condamnări, scrie evz.ro.

Expoziție grecească inedită la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului. 200 de ani de la câștigarea independenței

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre