Simona Ionescu / Redactor Șef

Un model cu milioane de urmăritori pe OnlyFans și Instagram și-a luat viața. A fost acuzată că atrage pedofili

Un model cu milioane de urmăritori pe OnlyFans și Instagram și-a luat viața. A fost acuzată că atrage pedofili
Cunoscută ca și Coconut Kitty, o tânără mamă din California, pe numele ei real Diana Deets s-a sinucis pe 12 februarie, afirmă New York Post.

Despre această nenorocire s-a aflat în urma unui anunț care a fost postat pe pagina sa de Instagram. Coconut Kitty a stârnit pe rețelele de socializare atât admirație cât și controverse. Nu se știe cu exactitate nici vârsta exactă a tinerei, dar există indicii că ar fi avut 24 de ani.

„Era determinată și puternică, dar și o drăguță cu cel mai bun suflet pe care l-am văzut”

„E nedrept. Viața e nedreaptă. Ne-am fi dorit să o cunoașteți așa cum prietenii și familia o cunoșteau. Vedeți, a fost ca o rază de lumină pentru această lume. Strălucea mereu.

Nu aveai cum să o oprești. Era determinată și puternică, dar și o drăguță cu cel mai bun suflet pe care l-am văzut. Întotdeauna încerca să-i facă pe cei din jur să se simtă bine. Voia ca toată lumea să aibă de câștigat”, se arată în mesajul postat pe Instagram.

„Cea mai bună mamă, soră, fiică și prietenă”

Prietenii Dianei au spus despre ea că avea un râs contagios, fiind descrisă ca „tipul de persoană care lasă totul pentru a te ajuta când ai probleme și pentru a-ți fi alături”. Potrivit New York Post, prietenii susțin că a fost „cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă”.

Tânăra a reușit să strângă din online peste 450.000 de dolari, dar se crede că modul în care trăia a făcut-o să intre într-o depresie.

În plus, femeia avea un mod ciudat în care edita fotografiile ca să pară cât mai tânără, de aceea unii au acuzat-o că ar atrage pedofili.

„M-am săturat de oameni care comentau modul în care arătam atunci când prestam în fața camerei. M-a cam deranjat. (…)

La un moment dat mă întrebam cum pot să fac bani din arta mea. Și apoi am decis să merg către artă digitală. Așa am creat-o pe Coconut Kitty. Voiam să fac ceva care arată în viața reală ca un caracter anime, bărbie mică, ochi mari, care să-mi semene, pentru că foloseam pozele cu mine și le editam”, a declarat ea într-un articol din Rolling Stones, în 2021.

A cerut să fie contactată pentru „oportunități de business”

De asemenea, Kate Oseen, creator de conținut pe Instagram și activist anti-pornografie, spunea despre Diana că atrage minore pentru a activa pe OnlyFans. Aceasta a făcut această acuzație după ce tânăra care s-a sinucis a trimis un mesaj pe Twitter unde le-a cerut tinerelor cu peste 700.000 de urmăritori pe Instagram să o conecteze, pentru a discutat despre „oportunități de business”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre