Simona Ionescu / Redactor Șef

Un pic de harță în cazul Benone Sinulescu. Soția povestește ce a pățit artistul, fostul impresar face precizări

Un pic de harță în cazul Benone Sinulescu. Soția povestește ce a pățit artistul, fostul impresar face precizări
Benone Sinulescu este în spital și este în stare stabilă. Soția lui, Elena, a povestit cum s-a întâmplat ca îndrăgitul artist să ajungă pe mâna medicilor. Totuși, nu ne spune noutăți despre starea lui de sănătate.

În urmă cu 2 ore, Elena Sinulescu și-a găsit timp să se adreseze fanilor marelui artist. Ea a postat pe contul lui de socializare o scrisoare în care povestește ce s-a înâmplat.

Soția lui Benone Sinulescu povestește ce a pățit îndrăgitul artist

Benone Sinulescu (84 de ani) a ajuns la spital. Anunțul l-a făcut Ionuț Pavel, fostul lui impresar. Acesta a sugerat că soția a recurs la o clinică particulară care nu era pregătită pentru astfel de cazuri. Artistul a picat în casă, sâmbătă 3 iulie. Probabil că, din cauza căldurii, a avut un puseu de tensiune. În cele din urmă, a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Familia artistului le-a interzis medicilor să comunice presei informaţii despre starea sa de sănătate.

Doctorii de la Spitalul Judeţean Arad care îl tratează spun că artistul a ajuns în stare stabilă la unitatea medicală. Jurnaliștii au aflat doar că artistul este în stare stabilă, conştient şi cooperant.

Elena Sinulescu este inginer chimist de meserie și este soția lui artisului de peste 40 de ani.

Ce a pățit cu adevărat Benone Sinulescu

Elena Sinulescu, soția artistului, a publicat astăzi, 11 iulie, o scrisoare fanilor artistului.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a precizat Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.

Reacția fostului impresar a lui Nea Beni

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Nea Beni, a fost contactat de retetesivedete.ro și a obținut o primă reacție.

„Nu sunt omul care să fac afirmații aiurea și nici nu o să mă vedeți făcând chiloțăreală prin presă pe un astfel de subiect. Mă bucur că soția lui îi acordă atenția cuvenită. Pot spune doar atât: După ce am atenționat prin presă asupra stării lui de sănătate, în foarte scurt timp Nea Beni a fost transportat și internat la Spitalul de Urgență din Arad, colo unde primește cele mai competente îngrijiri. Se poate demonstra pe ceas”, ne-a spus Ionuț Pavel, precizând că ora la care artistul a fost internat la spitalul de urgență din Arad este 15.35.


Benone Sinulescu e conștient. Să ne rugăm pentru sănătatea lui

Doar Dumnezeu îl poate salva. Benone Sinulescu se luptă să trăiască

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre