Simona Ionescu / Redactor Șef

Un prezentator iubit de români renunță la burlăcie. Iată cine l-a dat de gol

Un prezentator iubit de români renunță la burlăcie. Iată cine l-a dat de gol
De 11 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a fost la un pas de despărțire din cauza geloziei, dar acum a decis. Prezentatorul renunță la burlăcie.

Prezentatorul și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut, renunțând la burlăcie. Bursucu se pregătește să facă marele pas.

Cu 11 ani în urmă când Bursucu a cunoscut-o pe Andreea, a știut că e femeia visurilor sale. Sigur că nu există relații fără suișuri și coborâșuri, iar cei doi n-au fost lipsiți de probleme. Ba chiar au fost la un pas să se despartă din cauza geloziei bărbatului. Acum însă, astrele s-au aliniat și pentru cei doi îndrăgostiți, care vor spune cel mai frumos da din viața lor.

„În toamnă, în octombrie, al nostru se însoară”

Bursucu a fost dat de gol chiar de Adiță Voicu, în emisiunea căruia a fost invitat. „În toamnă, în octombrie, al nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță Voicu. Despre căsătorie a vorbit Bursucu și anul trecut, dar nu era nimic concret. „E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, a declarat atunci prezentatorul.

A apelat la psiholog

Andreea a rezistat cu greu geloziei trecută de limită a prezentatorului care, văzând că nu mai poate stăpâni situația, a apelat la sfatul unui psiholog.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine”.

Adiță Voicu, Jean de la Craiova și Bursucu, la un pahar cu bere

„Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog”.

„Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”

„Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a mărturisit Bursucu.

Se înțelege perfect cu fiica vitregă

Bursucu și Andreea sunt părinții a două fetițe. Alessia, copilul din altă relație a viitoarei soții și micuța Anays. Prezentatorul spune că se înțelege perfect cu fiica vitregă, datorită căreia a învățat cum să o crească pe cea mică. „Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă”.

„Era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar tati o să își revină, tati mă iubește”

„Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar «Tati o să își revină, tati mă iubește». Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică. Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa. Dar la 17 ani nu ascunde absolut nimic, vorbește deschis despre orice”, a declarat vedeta de la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre