Simona Ionescu / Redactor Șef

Un renumit afacerist a trecut la Domnul. Urma să relanseze un cunoscut post de televiziune

Un renumit afacerist a trecut la Domnul. Urma să relanseze un cunoscut post de televiziune
Avea doar 57 de ani. A murit tocmai când urma să ducă la bun sfârșit una dintre marile sale dorințe.

A fost unul dintre cele mai cunoscute persoane din industria muzicală românească din ultimii 30 de ani. A murit lăsând în urmă multă durere.

Un renumit afacerist a trecut la Domnul. Urma să relanseze un cunoscut post de televiziune

Sorin Popa, patronul companiei Empire Video Production, cea care a produs emisiuni pentru postul de televiziune Atomic TV la începutul anilor 2000, a trecut la cele veșnice. Acesta avea doar 57 de ani. Vestea tristă a fost făcută pe pagina de Facebook a postului de televiziune, care urma să fie relansat.

Atomic TV a primit recent de la CNA licența

Afaceritul, căruia prietenii i-au spus Popică, se ocupa în acest moment de relansarea noului post Atomic TV. Pentru care acesta abia a primit licența de la CNA și începuse să emită pe internet. Din păcate, nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla, ținând cont de nenorocirea care s-a întâmplat.

„Zboară ca un înger și nu renunța niciodată”

„La numai 57 de ani, a plecat dintre noi Sorin Popa, omul care a pus bazele Atomic TV și totodată bazele industriei muzicale românești. Până ieri, se implicase cu toată ființa și priceperea lui la renașterea Atomic TV. Oriunde te duci, caută curcubeul în fiecare furtună! Zboară ca un înger și nu renunța niciodată! La revedere, prietenul nostru drag!

În timp ce știm că mergi mai departe, nu vei fi niciodată uitat. Nu contează cât de departe te duci, ne simțim ca și când tu încă ești lângă noi. Știm că de acolo de unde vei ajunge, vei veghea asupra frumosului nostru proiect Atomic. Regrete eterne familiei și tuturor prietenilor!”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Cine au fost patronii

Când postul Atomic TV a apărut pe piață, în anul 1999, patronul a fost cel considerat a fi cel mai bogat român din acel moment, Iosif Constantin Drăgan. O altă parte din acțiuni i-au aparținut lui Paul Opriș, fostul proprietar al Tele 7 ABC. Restul acțiunilor erau ale americanilor de la Atomic Media Group. Producția era asigurată exclusiv prin compania de producție a lui Sorin Popa.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre