Simona Ionescu / Redactor Șef

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN
De parcă nu ar avea destule pe cap familia regală, acum s-au mai trezit la poarta casei și cu un român care strigă după tatăl său. Nimeni altul decât prințul Charles.

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN în acest sens. Și s-a dus să-și revendice apartenența familială în poarta casei. După gard, la propriu.

Un român din Sighișoara s-a dus până la Palatul Buckingham pentru a cere să discute cu presupusul său tată. Individul susține că mama sa ar fi avut o relație cu prințul Charles, în urmă cu 49 de ani, la Sighișoara. Pentru a-și susține ipoteza, bărbatul spune că are chiar și un test ADN, cât și multe alte dovezi care atestă că e viță nobilă.

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său

„Am acte doveditoare cu ADN, cum că eu aș fi fiul Prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maica-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată.

Acum am venit aici la Castel, (n.r. Palatul Buckingham) pentru a-mi cere drepturile ca fiu. Să mă recunoască, ca fiu!”, a spus românul într-un video publicat pe Facebook și distribuit pe mai multe grupuri.

La scurt timp după, bărbatul a început să-l strige „tată” pe Prințul Charles, în engleză, în speranța că-l va auzi: „Father! Father…! Papa, help!”, a strigat el. Postarea românului s-a viralizat. Are sute de mii de vizualizări și mii de reacții și comentarii.

Sursa foto: captură Facebook, Instagram

Cezara Dafinescu a fost apărată de menajeră. Un actor celebru a vrut să o bată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre