Simona Ionescu / Redactor Șef

Un serial iubit de români trece prin schimbări mari. O actriță celebră a luat o decizie neașteptată

Un serial iubit de români trece prin schimbări mari. O actriță celebră a luat o decizie neașteptată
Un serial iubit de milioane de români trece prin schimbări mari, căci una dintre actrițele celebre ce face parte din distribuție a anunțat că a luat o decizie neașteptată, din rațiuni pur personale.

„Las Fierbinți”, serialul iubit de milioane de români, trece prin schimbări mari. O actriță celebră și-a anunțat plecarea neașteptată, pe motive personale. Mai exact, Anca Dumitra, una dintre cele mai cunoscute actrițe din serialul de la PRO TV, și-a trecut momentan cariera pe plan secund. 

Actrița care o interpretează pe Gianina în Las Fierbinți a filmat ultimul sezon fiindcă e însărcinată. Anca Dumitra trăiește cea mai perioadă a vieții sale, la numai un an de când a făcut nunta cu Manfred Spendier, austriac de origine. 

Soțul actriței este om de afaceri 

Soțul Ancăi Dumitra este un om de afaceri din industria agriculturii și conduce o firmă importantă de la noi din țară, care produce utilaje agricole. Părinții lui Manfred Spendier dețin o fermă în apropiere de Klagenfurt, unde cultivă cereale și se ocupă cu creșterea animalelor – vaci și oi. 

Las Fierbinți este unul dintre cele mai iubite seriale autohtone

„Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi”, mărturisea Spendier anul trecut. 

Anca Dumitra urmează să nască la finalul verii 

Actrița a mărturisit că a fost extrem de emoționată când a aflat că este însărcinată: „Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a dezvăluit Anca. 

Anca Dumitra urmează să nască la finalul verii, astfel că a luat o pauză de carieră
Foto: Evz

O apropiată a actriței a declarat că sarcina este în stadiu avansat, însă Anca nu este deranjată de kilogramele în plus deloc: „Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august – septembrie, marja fiind între 38 – 41 de săptămâni”. 

Anca Dumitra a pus pauză la „Las Fierbinți”

Iubita actriță și-a redus activitatea de la Teatrul de Comedie de când sarcina sa a evoluat și a trecut de jumătatea termenului. Ea a luat o pauză și de la „Las Fierbinți”: „Anca se simte foarte bine, a participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit la finalul anului 2022.
Foto: Instagram

S-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei. S-au mai anulat din spectacole că nu poți chiar să ai aceeași activitate că unele reprezentații nu se pretează cu burtică. La Comedie a avut ultimul spectacol. A avut deplasările cu Festivalul de Teatru de la Caracal, 2-3 spectacole, dar nimic forțat, urmând să ia o binemeritată pauză la final de stagiune”, a spus o sursă apropiată actriței Anca Dumitra pentru o publicație mondenă. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre