Simona Ionescu / Redactor Șef

Un truc briliant pentru bebelușii care învață să meargă. Ce a descoperit o mămică

Un truc briliant pentru bebelușii care învață să meargă. Ce a descoperit o mămică
O mamă a dezvoltat un truc inteligent pentru atunci când își învață fiica cea mică să meargă.

Margarita Nemirovskaia, din Sochi, Rusia, a decis să atașeze câțiva bureți pe căciulița fetiței ei, sub forma unei „pălării de siguranță”. Ea a cusut niște bureți de bucătărie pe o căciulă și încercat mai întâi trucul cu fetița ei Emilia (în vârstă de doi ani), apoi cu Lilya (în vârstă de 11 luni).

„Ideea mi-a venit brusc. Le permite fetelor să învețe să stea în picioare și să se obișnuiască cu spațiul din jurul lor, dar dacă vor cădea nu vor avea urme de lovituri sau vânătăi”, a sps mămica inventivă.

Cum i-a venit ideea de căciuliță de protecție

Margaretei i-a venit ideea după ce a descoperit că nicio cască de protecție din magazine nu se potrivea pe capul Emiliei. Fie căștile erau prea mari, fie erau grele. A cusut bureții pe mai multe căciuli de diferite culori (potrivind nuanța buretelui cu pălăria) care se potrivesc capului bebelușei ei. Apoi a făcut câteva filmulețe cu fiica cea mare Emilia, pentru a le posta pe rețelele de socializare și a le arăta adepților ei trucul util. 

A folosit același truc cu Lilya, fetița în vârstă de 11 ani. Adorabila fetiță apare în clipurile distribuite în mediul online, se clatină prin casa mamei sale zâmbind și râzând.

„Ideea este grozavă, atenuează lovitura în cazul în care cade și scade șansele de a se răni. Am avut o mulțime de reacții pozitive la videoclip, dar am avut și câteva negative. Cu toate acestea, aș recomanda trucul acesta cu siguranță, puteți chiar să puneți mai mulți bureți pentru a oferi mai multă protecție”, a spus mămica.

Divorțul, o problemă majoră în zilele noastre. Psihologii spun ce ar trebui să facă soții și soțiile pentru a evita separarea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre