Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde a fost pozat Prințul William, miercuri seara în Varșovia. Cum și cu cine a petrecut moștenitorul Coroanei

Unde a fost pozat Prințul William, miercuri seara în Varșovia. Cum și cu cine a petrecut moștenitorul Coroanei
 Prințul William a făcut miercuri o vizită în Polonia. Înainte de a ajunge la Varșovia s-a oprit la Rzeszow, localitate situată foarte aproape de frontiera cu Ucraina. Vizita sa aici a fost învăluită în secret, dar nu a rămasă necunoscută petrecerea sa într-un bar din capitala Poloniei.

Primul moștenitor la tronul Marii Britanii a călătorit sub pază masivă în Polonia. Cu toate acestea, un internaut polonez a reușit să-l surprindă și în momentele de destindere, după întâlnirea cu ministrul polonez al apărării, Mariusz Blaszczak, cu membri ai forţelor de apărare poloneze şi cu militarii britanici aflaţi în această ţară.

William a depus joi dimineață o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din Varșovia. Regina Elisabeta a II-a și regretatul Duce de Edinburgh au făcut același lucru în timpul vizitei lor de stat în Polonia în anul 1996. Apoi, prințul s-a întâlnit cu președintele Duda.

Biroul preşedintelui polonez a precizat pe Twitter că Duda a vorbit cu prinţul William despre ajutorul umanitar pentru Ucraina. „Prinţul de Wales le-a mulţumit polonezilor pentru generozitatea şi ospitalitatea lor”, se arată în mesaj.

Vizita prinţului William în Polonia se va încheia cu o vizită la o hală de alimente din Varşovia, unde va vorbi cu un grup de tineri refugiaţi ucraineni care şi-au găsit un loc de muncă sau îşi continuă studiile în Polonia.

Petrecerea de la barul din Varșovia, unde prințul a stat la masă cu angajații săi

Prințul William (40 de ani) i-a uimit miercuri seară pe polonezii sosind la un restaurant din Varșovia unde se aflau la o masă mai mulți angajați ai Palatului Kensington, cu care pentru o masă de 7,50 lire sterline, în timp ce făcea o vizită surpriză în țară.

Imaginile de la Bistroul Butero din Varșovia l-au arătat pe Prințul de Wales stând în jurul unei mese cu un grup de angajați ai Palatului Kensington, însoțitorii săi în vizita în Polonia. O sursă a declarat pentru Mail Online că William a cerut să se alăture personalului pentru cină, la un restaurant local, unde cineva din stafful său rezervase o masă pentru 12 persoane.

  Imaginile din Butero Bistro din Varșovia au fost distribuite de un localnic pe Instagramul său, unde a scris: „Varșovia poate surprinde. Am mâncat cina astăzi cu Prințul”.

Imaginile au fost împărtășite de un localnic, care, împreună cu fotografiile, a scris: „Varșovia poate surprinde. Am mâncat cina astăzi cu Prințul». Aceștia au fost preluați rapid de presa locală, care și-a împărtășit surprinderea față de apariția regală.

„Echipa de la Palatul Kensington a rezervat masa la un restaurant dinn apropierea locului în care lucrau, iar prințul a decis să i se alăture. I-a întrebat la telefon ce fac și apoi a venit. A fost o noapte minunată din toate punctele de vedere. Echipa l-a apreciat foarte mult pentru că a acceptat invitația”, a declarat sursa citată de jurnaliștii britanici.

Un localnic a reușit să-i facă două poze prințului și le-a postat pe Instagram. Pe una din fotografii a scris: „Varșovia poate surprinde. Am mâncat cina astăzi cu Prințul”. Pozele și informația a fost preluată și difuzată de presa poloneză.

Alteța regală a mâncat o cină de 7,50 lire sterline

De la jurnaliștii locali se știe că bistroul, care are lângă firma luminoasă și curcubeul simbolic al comunității LGBTQ, se promovează ca fiind un loc prietenos și cu minoritatea sexuală. Proprietarul a spus că restaurantul său „este un spațiu incluziv în care toată lumea se poate simți bine”.

Într-o declarație pentru Mail Online, proprietarul localului din Varșovia a spus:

„N-am avut absolut nici o idee că au vin. Aveam o masă rezervată pentru 12 persoane sub numele de Daisy. Trebuia să fie o petrecere aniversară. Dar apoi a apărut un bodyguard și a spus că nu va fi o petrecere de ziua lui Daisy, iar apoi prințul William a intrat.

Au spus că se simt bine, au petrecut trei ore cu ceilalți invitați, care erau deja aici când a sosit prințul William.

„Ne-a mâncat sandvișul înfășurat într-o rolă de carne de porc, bacon. Și a mâncat totul, așa că cred că i-a plăcut”.

Oferind feluri de mâncare pe bază de unt, cel mai simplu element din meniu este „pâine proaspătă cu untură în trei arome” care costă 3,50 lire sterline.

Viitorul rege al Angliei a mâncat un sandviș care a costat 7.50 de lire sterline.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre