Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde visează oamenii să plece în vacanțe. Cele mai dorite locații de pe Airbnb

Unde visează oamenii să plece în vacanțe. Cele mai dorite locații de pe Airbnb
Pandemia a făcut ravagii în planurile de vacanță, dar nu îi împiedică pe oameni să viseze la următoarea lor escapadă. Airbnb a împărtășit unele dintre cele mai dorite proprietăți pentru 2020.

Pregătește-te pentru o doză serioasă de poftă de vacanță în timp ce aruncăm o privire asupra celor mai visate proprietăți pe timpul pandemiei…

1.Lussuoso, Italia

Cu vedere directă la lacul spectaculos, o locație chiar lângă un sat medieval și cu propria piscină, teren de tenis și teren de bowling, această casă are tot ce ți-ai putea dori pentru o pauză aventuroasă.

Cea mai bună parte? Nu trebuie să spargi banca pentru un sejur. Prețurile încep de la 88 lire sterline pe noapte, cu un sejur minim de două nopți. 

2. Casă în copac, Bali

Balian Treehouse, Bali, cu o piscină privată în junglă. Dacă ajungi aici ai să crezi că ai pășit într-un basm, la această casă pitorească în copac ascunsă în inima junglei balineze.

Petreceți zilele relaxându-vă în zona de zi deschisă, stând pe verandă și admirând priveliștile sau făcând o baie în piscina privată.

Cabana din copac are toate facilitățile pe care le-ai putea dori, inclusiv o chicinetă și o baie, în timp ce satul din apropiere se află la câțiva pași, atunci când îți place să faci niște explorări.

Cât costă? Prețuri de la 76 lire sterline pe noapte, sejur de minim de două nopți. 

3.Casă pe plajă, Brazilia

O casă de plajă, cu nisip auriu și vegetație luxuriantă. Putem vedea de ce turiștii visează la un sejur la această casă pe plajă incredibilă. Casa în sine oferă câteva priveliști incredibile asupra oceanului, precum și interioare elegante și moderne, cu acces la o grădină privată, mai multe terase și dormitoare spațioase.

Prețuri de la 57 lire sterline pe noapte, sejur minim de două nopți. 

4.Dar Ahwach, Maroc

Acest luxos riad ascuns în Marrakech arată ca ceva ieșit dintr-un basm cu arhitectura sa complexă și piscina privată, oferind un mini-paradis în inima orașului plin de viață.

Proprietatea are trei dormitoare, precum și un living spațios în plan deschis, bucătărie și zonă de luat masa. Prețurile încep de la 67 lire pe noapte, pentru un sejur minim de trei nopți. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre