Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre actorii iubiți din Golden Boy – Dragoste rebelă a renunțat la proiect. „Mi-am încheiat misiunea”

Unul dintre actorii iubiți din Golden Boy – Dragoste rebelă a renunțat la proiect. „Mi-am încheiat misiunea”
Personajul Kaya, interpretat remarcabil de actorul Taro Emir Tekin și-a luat rămas bun de la colegii săi din Golden Boy –Dragoste rebelă”. Vedeta a renunțat la proiect.

A strălucit în sezonul doi al serialului fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă, dar Kaya nu mai fi văzut în sezonul 3. Actorul Taro Emir Tekin și-a luat rămas-bun de la colegii săi și se îndreaptă către alte proiecte.

„Am început un nou proiect

Conform informațiilor oferite de jurnalistul Birsen Altuntaș,  Taro Emir Tekin a explicat și motivul real pentru care a renunțat să joace și în sezonul 3 al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă.

„Mi-am încheiat misiunea în acest proiect. O să spun la revedere Golden Boy, dar a fost o experiență minunată pentru mine. Nu o să părăsesc echipa.

Sunt foarte drăguți. Cred că și-au îndeplinit misiunea. Am început un proiect care se numește Siege. Mă pregătesc pentru asta acum. Sper ca oamenii să îl placă.”, menționat unul dintre cei mai iubiți artiști din Turcia.

Cine este Taro

Kaya a renunțat la proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă

Fiul faimoasei Șevval Sam, nu este doar un actor talentat, ci și un îndrăgit cântăreț. Taro a venit pe lume în anul 1997 la Istanbul și a studiat la Oxford pentru a devenit actor. Vedeta susține că lucrul după care se ghidează atunci când interpretează un rol este să fie cât se poate de sincer.

„Sunt o persoană care crede că toți ar trebui să fie sinceri și onești și să trăiască așa cum își doresc. Într-o perioadă de consumerism, când produsele rămân superficiale, să fii capabil să te poți exprima este un lux pe care moda îl aduce pentru mine. În general eu îmi creez hainele cu ajutorul croitorului meu.”, s-a destăinuit actorul.

„Sunt foarte mândru de părinții mei”

În fiecare interviu pe care-l dă vedeta vorbește de părinții săi cărora nu contenește să le mulțumească pentru ajutorul oferit să-și croiască drumul la care a visat.

„Sunt foarte mândrul de părinții mei. Cred că succesul lor mi-a oferit o responsabilitate și așa mi-am găsit drumul.”, a mărturisit acesta. Taro are peste 600.000 de prieteni pe contul de socializare, unde până în acest moment a publicat peste 200 de fotografii și filme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri