Simona Ionescu / Redactor Șef

Urmează o plecare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”? A spus-o într-un live pe Instagram

Urmează o plecare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”? A spus-o într-un live pe Instagram
Este considerată una dintre cele mai iubite asistente tv, dar Ramona Olaru „s-a făcut fată mare” și vrea să mai facă și altceva cu viața ei.

Ramona Olaru și-a uimit fanii când le-a mărturisit ce urmează să se întâmple în curând.

Ramona Olaru nu mai vrea să fie doar asistentă la Neatza. Are planuri mult mai mari

Într-o discuție cu fanii săi de pe rețelele de socializare, pe care-i ține la curent cu tot ceea ce face, Ramona Olaru a făcut o dezvăluire. Blonda susține că toată viața a fost fascinată de actorie, așa că a venit momentul să facă ceva și pentru sufletul ei. Așa că iubita lui Cătălin Cazacu s-a înscris la Iura Film Academy și foarte curând va începe și cursurile. Ceea ce o face extrem de fericită. Ce va urma? Să fie extrem de bună în ceea ce face și, de ce nu, să o vedem și în calitatea de actriță.

„Sunt dincolo de al nouălea cer că fac, în sfârșit, lucrul ăsta pentru mine”

„A venit, în sfârșit, momentul așteptat de câțiva ani de mine și anume, să încep cursurile de actorie. Nu vă așteptați la asta sau, poate, mulți nu s-ar aștepta la asta. Sunt oameni pe care i-am admirat multă vreme, din afară și am studiat, oarecum piața și am decis să rămân la Iura Film Academy.

Este noua școală de actorie a lui Iura Luncașu. Sunt dincolo de al nouălea cer că fac, în sfârșit, lucrul ăsta pentru mine. Când e vorba de Iura Luncașu, unul dintre cei mai buni, lucrurile sunt deja aranjate” a povestit Ramona Olaru pe Instagram.

Și pe plan amoros lucrurile îi merg tinerei foarte bine.

De când este cu Cătălin Cazacu fericirea i se vede prin toți porii, iar toată lumea așteaptă ca în curând să-i vadă pe îndrăgostiți în fața altarului. Și la cât de bine merg lucrurile între ei, se pare că acest lucru va avea loc cât de curând.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre