Simona Ionescu / Redactor Șef

V-ați speriat de Luna imensă de pe cer nopțile trecute? Iată când o mai puteți vedea și cum se numește acest fenomen

V-ați speriat de Luna imensă de pe cer nopțile trecute? Iată când o mai puteți vedea și cum se numește acest fenomen
Buck Moon, cunoscută ca și Luna cerbului are loc în fiecare an, pe la jumătatea lunii iulie, dar anul acesta a apărut mai devreme ca de obicei, pe data de 3 iulie.

Efectele acestei superluni se simt cu trei zile și cu trei zile după evenimentul astral și va schimba viața tuturor.

Ce înseamnă Buck Moon? Că luna este mai aproape decât ar trebui de pe orbita sa în jurul Pământului. Iar acest lucru se întâmplă întrucât orbita Lunii nu este un cerc perfect, ca urmare a atracției gravitaționale a Pământului, ci eliptică. Potrivit Observatorului Regal, super luna din iulie a primit această denumire deoarece coarnele cerbilor masculi sunt în luna iulie în plină creștere.

„S-ar putea să fluctuăm între a fi profund de emoționali într-un moment și exagerat de analitici în următorul”

„Energia acestui semn de pământ va fi infuzată în viețile noastre, făcând această lună plină una dintre cele mai bune din punct de vedere energetic în 2023. Va trebui să ne echilibrăm gândurile și emoțiile deoarece s-ar putea să fluctuăm între a fi profund de emoționali într-un moment și exagerat de analitici în următorul.

Pe 31 august vom avea Luna albastră

Urmărim să ne construim viața și moștenirea, iar, cu cât vom munci și investi mai mult, vom fi răsplătiți cu atât mai mult”, a povestit astrologul Kyle Thomas, pentru People.

La sfârșitul lui august vom avea Luna albastră

Luna cerbului s-a aflat la o distanță de pământ de 361.934 km. Pe data de 31 august 2023 omenirea se va confrunta cu o altă lună plină, e vorba de Luna albastră. Odată cu apariția Lunii cerbului, nativilor li se recomandă să lase definitiv trecutul în urmă și să pună pe primul loc prezentul.

Pentru unii nativi sentimentele se vor amplifica, fie că e vorba de iubire sau de ură și este momentul să își asume decizii și acțiuni. De asemenea, în această perioadă semnele zodiacale e bine să înceapă să-și exploateze cele mai ascunse talente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre