Simona Ionescu / Redactor Șef

Vă vine să credeți? Sharon Stone are cont pe o aplicație de întâlniri

Vă vine să credeți? Sharon Stone are cont pe o aplicație de întâlniri
Sharon Stone a făcut o impresie de neuitat în thrillerul „Basic Instinct” din 1992, un film care a făcut-o un sex-simbol la Hollywood.

Recent, actrița a glumit în cadrul emisiunii Closer Weekly, spunând că, în ciuda statutului pe care l-a dobândit, viața ei amoroasă în zilele noastre este „ca o comedie”. Vedeta a spus că a fost dată afară dintr-o aplicație de întâlniri, anul trecut, deoarece nimeni nu credea că era cu adevărat ea.

Sharon Stone, relaxată la întâlniri

Stone, care este mama mândră a trei băieți, a spus că are o abordare mai relaxată la întâlniri acum, deoarece este mai în vârstă.

„Cred că trebuie să alegi cum vrei să îmbătrânești. Sunt sigură că am propriul meu destin și încerc acum să-l îndeplinesc cu cât mai multă integritate posibil și să fiu cât mai deschisă”, a spus vedeta.

În ceea ce privește faptul că este un sex-simbol, Sharone Stone este conștientă că este un titlu pe care îl va purta întotdeauna.

„Este foarte greu. Marilyn Monroe a făcut filme care contau cu adevărat dar, toată lumea se așteaptă să fii așa tot timpul … Adică, nu am crezut niciodată că sunt atât de sexy!”, a povestit Sharon Stone.

Sharon Stone are cont pe o aplicație de întâlniri

În februarie, Stone a anunțat că este singură și din nou gata să iasă la întâlniri.

„Este deschis acum. Sunt deschisă acum pentru afaceri!”, a spus ea, vorbind despre restabilirea contului ei pe aplicația de întâlniri. 

Stone a fost anunțată că, contul ei a fost blocat după ce mai mulți utilizatori au raportat că este un profil fals. La acea vreme, Stone a spus că lucrurile din aplicație „merg bine”.

„Cred că unora nu le place să audă: Nu, nu, nu vreau să ies cu tine. De fapt mă distrez. Am cunoscut câțiva oameni drăguți și mi-am făcut de fapt câțiva prieteni drăguți făcând asta. Caut pe cineva care vrea să aibă o relație plină de grijă, compasiune și iubire”, a spus Sharon Stone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre