Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetă BBC arestată sub acuzații de viol

Vedetă BBC arestată sub acuzații de viol
Un nou scandal de amploare implică televiziunea națională britanică. După ce s-a dovedit că prezentatorul care anunțase moartea Reginei Elisabeta era pedofil, acum o altă vedetă este acuzată de fapte grave.

Vedeta BBC și YouTuberul britanic Yung Filly, care are o avere estimată la 1,5 milioane de lire, a fost arestat în Australia. El urmează să apară în fața instanței după ce a fost acuzat de violarea unei femei în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Refugiatul columbian Yung Filly a devenit mare vedetă în Marea Britanie, inclusiv cu emisiuni la BBC (Instagram)

Bărbatul, al cărui nume real este Andres Felipe Valencia Barrientos, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut marți în Brisbane, Australia, fiind ulterior transferat la Perth miercuri. Acuzațiile de viol se referă la un incident petrecut pe 28 septembrie, când bărbatul ar fi agresat sexual o femeie în camera sa de hotel, după ce susținuse un spectacol la clubul de noapte Bar1 din Perth.

Vedeta BBC a fost arestată sub acuzații de viol

Rapperul, care și-a câștigat faima rapid și a obținut propriul său show la BBC, „Hot Property”, în 2019, mai susținuse un concert la Havana Nightclub, pe Gold Coast, cu două zile înainte de arestare. El se confruntă acum cu acuzații grave, inclusiv patru capete de acuzare pentru penetrare sexuală fără consimțământ, trei pentru agresiune și unul pentru strangulare, adică aplicarea de presiune asupra gâtului victimei, împiedicând respirația, arată Daily Mail.

Vedeta BBC și YouTuberul britanic Yung Filly a fost arestat în Australia și i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, având în vedere acuzațiile de viol (Instagram)

Spectacolul de la Bar1, unde a avut loc presupusul atac, a fost promovat ca fiind o „aventură de seară” plină de umor și muzică, care „va rămâne mult timp în amintirea spectatorilor”, conform organizatorilor.

Refugiat columbian cu o carieră de succes

Născut în Columbia, dar crescut în Marea Britanie după ce familia sa a emigrat ca refugiată, Yung Filly a apărut joi dimineață în fața instanței din Perth, dar cererea sa de eliberare pe cauțiune a fost amânată. În prezent, el se află în arest.

Vedeta BBC Yung Filly și-a început cariera pe YouTube în 2013, colaborând inițial cu Beta Squad și cel mai bun prieten al său, Chunkz. De asemenea, el a prezentat Premiile MOBO în 2022, alături de Chunkz, și a apărut în videoclipuri cu Sidemen, grupul care îl include pe celebrul KSI. În muzică, Filly a colaborat recent cu rapperul britanic Aitch la piesa „Grey”, care a strâns milioane de vizualizări pe YouTube și Spotify.

Pe lângă cariera sa muzicală, Yung Filly a prezentat mai multe emisiuni la BBC, cum ar fi „Hot Property” și „Yung Filly’s Celeb Lock-In”, și a apărut pe Channel 4 în „The Great Celebrity Bake Off”. A jucat și în evenimente caritabile de fotbal, inclusiv Soccer Aid.

Protectiv cu mama sa

Cu peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 2 milioane de abonați pe YouTube, influencerul Yung Filly a colaborat cu mari branduri precum ASOS, Perplex, McDonald’s și Primark.

Recent, Yung Filly a vorbit într-un interviu despre faptul că și-a putut permite să-și retragă mama din câmpul muncii, ea lucrând anterior la Poundland, o poveste care a adus o mulțime de reacții emoționante din partea fanilor săi. A menționat, de asemenea, că este mândru de originile sale de refugiat și de cultura columbiană, cu care se identifică foarte mult, în ciuda faptului că a crescut în Marea Britanie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri