Simona Ionescu / Redactor Șef

Se unesc vedetele împotriva Oanei Roman în scandalul momentului. Situația a degenerat

Se unesc vedetele împotriva Oanei Roman în scandalul momentului. Situația a degenerat
Oana Roman s-a supărat foarte rău pe Selly, unul dintre influencerii cunoscuți ai României. Scandalul a luat amploare.

După ce Oana Roman l-a făcut cu ou și cu oțet pe influencerul Selly, Vica Blochina și Mara Bănică au învârtit în focul provocat de fiica lui Petre Roman. „Bă, dar cum, mă, să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate? Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa?

Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva… Înnebunim la bătrânețe?”, au fost vorbele Marei Bănică. Vica Blochina a fost și mai dură și a făcut declarații uluitoare.

„O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști. Eu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…”, au fost cuvintele celei mai celebre amante din România.

Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Selly

Pe contul de socializare, Oana Roman a precizat că influencerul Selly ar trebui să nu-și mai dea cu părerea despre orice subiect pe care nu-l stăpânește.  „Și apropo, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea.

Vica și Mara Băbucă îl susțin pe Selly

În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație.

„Educația este un set de valori care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății”

Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Aristotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societate absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum”, a declarat Oana pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre