Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele sunt topite după câini și pisici. Azi e ziua animăluțelor pe toată planeta

Vedetele sunt topite după câini și pisici. Azi e ziua animăluțelor pe toată planeta
Multe dintre vedetele noastre sunt mari iubitoare de animale, așa că au adoptat câini și pisicuțe. Pe 4 octombrie este Ziua Internațională a Animalelor cu stăpân sau fără, sălbatice sau domestice.

În toată lumea, pe 4 octobrie, sunt organizate evenimente şi campanii prin care se atrage atenţiei asupra creşterii alarmante a numărului speciilor pe cale de dispariţie. Și vedetele noastre sunt iubitoare de animăluțe, câini, pisicuțe, cai și păsări.

Vedetele sunt topite după animăluțele lor

Multe dintre vedetele noastre sunt mari iubitoare de animale, așa că au adoptat câini și pisicuțe, ori merg la echitație. Mai mult, patrupedele au fost transformate în vedete și asta pentru că stăpânii lor le-au făcut cont de Facebook, au postat imagini pe contul de socializare sau au lansat o melodie, cum este și cazul lui Dorian Popa.

Anamaria Prodan, Jojo și Ion Cristoiu sunt iubitori de pisicuțe, iar alte vedete cresc câini.

Cheluțu al lui Dorian Popa a devenit vedetă

Dorian Popa a reușit să își transforme bulldogiul francez într-o adevărată vedetă, după ce a lansat un clip în care acesta era subiectul principal. De altfel, piesa a reușit să strângă în aproape o săptămână, 4.2 milioane de vizualizări. Cățelul a fost adoptat de Dorian într-o stare extrem de proastă.

Lidia Buble topită după Bubbly

Lidia Buble a adoptat o pufoșenie de care nu se desparte. Ea l-a primit pe Bubbly de la Răzvan Simion, fostul ei iubit. Patrupedul o însoțește peste tot pe artistă, chiar și la filmări. „Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă, cu mine. Îl mai las DJ-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut!”, a declarat cântăreața.

Mihai Bendeac în vârstă de 35 de ani, a salvat de la moarte un cățel

”Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort și pe cale a fi lovit”, îşi aminteşte Mihai Bendeac, care mai spune cã imediat s-a creat o legãturã între el şi cãţel.

Monica Anghel are 6 câini, pe care îi adoră. „Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un Bichon de 9 ani, pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar 6 luni. O mai avem pe Codiță, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu mașina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani. Este primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitație. Îl mai avem pe Paco, un Cane Corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu.  Pe Nero, un Lup negru de o lună și jumătate”,  a spus Monica Anghel pentru Libertatea.

Andreea Marin are doi câini și mai multe păsări

Andreea Marin are în curtea casei mai multe păsări, pești, două pisici și doi câini. Vedeta este o mare iubitoare de animale și îi place ca timpul liber, să îl petreacă în compania lor. Câinele Lup al iubitului său, Adrian Brâncoveanu, este ultimul sosit în familie. Acesta se înțelege foarte bine cu Lady, cățelușa Andreei.

Adela Popescu are doi căței: Paco, un Ciobănesc german primit de la soțul ei, Radu Vâlcan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale din 2011. Pug-ul pe nume Ciu este vedeta familiei. De altfel, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV s-a îndrăgostit la prima vedere, după cum a recunoscut.


Gina și Smiley, iubire de viitori părinți în Grecia. Imagini din vacanță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre