Simona Ionescu / Redactor Șef

Veselie mare în casa lui Smiley și Gina. Josephine le-a făcut o mare surpriză

Veselie mare în casa lui Smiley și Gina. Josephine le-a făcut o mare surpriză
De când micuța Josephine a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au uitat de ei. Micuța le-a schimbat viața definitiv.

Le face viața mai frumoasă pe zi ce trece, iar părinții sunt pur și simplu topiți. Ce a făcut Josephine într-un videoclip delicios.

Josephine, primul dans pe melodia lui tati. Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii

Veselie mare în casa lui Smiley și Gina. Josephine le-a făcut o mare surpriză. Recent, Gina Pistol și-a încântat fanii cu un videoclip de excepție. Protagonista a fost, bineînțeles, cea mică, care a început să se ridice în picioare. Potrivit Wowbiz, a făcut și primul dans, pe o melodie de-a lui Smiley. Așa cum era de așteptat, prietenii din online au fost și ei în culmea fericirii.

Micuța seamănă mult cu Smiley

Întrebată de fani cu cine seamănă mai mult Josephine, Gina a spus că are momente când se vede pe ea când era mică, dar sunt și situații când pare că a preluat multe de la tata. Gina e convinsă că fetița are genele cântărețului.

„Sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei. E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă. Sunt momente când mă regăsesc pe mine în ea și sunt momente când îl regăsesc pe Andrei. Dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată”, a mărturisit vedeta, în emisiunea moderată de Smiley.

Gina a rămas cu sechele din copilărie

Invitată în podcast-ul lui Morar, Gina Pistol a făcut declarații șocante legate de copilăria ei și a dat frâu liber sentimentelor. Ea a povestit un episod când părinții au divorțat și se luptau pentru custodia copilului. „Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră.

Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă, nu știu cine e femeia aia. Nu mi-a explicat nimeni de ce și ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună: Băi, părinții tăi se judecă, este ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită! (…)

Mama nu m-a bătut niciodată. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”, a mărturisit Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre