Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste mare în familia „Neatza cu Răzvan și Dani”. „O să avem un nepoțel”

Veste mare în familia „Neatza cu Răzvan și Dani”. „O să avem un nepoțel”
Bucurie mare în familia „Neatza cu Răzvan și Dani”. În plină emisiune, Răzvan Simion a dat vestea cea mare: „O să avem un nepoțel”.

Veste extraordinară la început de toamnă. Se mărește familia „Neatza cu Răzvan și Dani”: „O să avem un nepoțel”.

„Dacă tot ar fi să primesc ceva, aș vrea să fie roșu-albastru”

Răzvan Simion a dat vestea cea mare în timpul emisiunii, anunțându-i pe fani că celebrul lor reporter Marian Duță va deveni tătic. Bărbatul a confirmat și le-a spus colegilor că „situația e puțin… graviduță. Și dacă tot ar fi să primesc ceva, aș vrea să fie roșu-albastru”.

Duță și-a pus pirostriile anul trecut

Marian Duță va deveni tătic!

Marian Duță s-a căsătorit anul cu aleasa inimii sale și se pare că a tras lozul cel mare. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, se iubesc foarte mult, iar acum vor deveni părinți. Marian Duță a fost timp de cinci ani iubitul artistei Elena Ionescu de la Mandinga, relația fiind încheiată de cântăreață. 

Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anului 2008 și sursele spun că reporterului i s-au aprins călcâiele pe loc. După ce artista a participat la Eurovision, iar evenimentele au început să curgă, ceva s-a schimbat în relație, iar vedeta i-a cerut o pauză iubitului său. Artista ar fi fost influențată, se pare, de o declarație de-a mamei sale.

Duță își ține soția ascunsă de ochii curioșilor

Marian Duță și Elena de la Mandinga au fost împreună cinci ani

Din acel moment, Marian a decis ca nimeni să nu mai afle informații despre viața sa personală. Acesta este motivul pentru care nu-și expune soția.

La nunta reporterului au fost colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar nu au apărut fotografii cu mirii decât în cerc restrâns. De altfel, colegul lui Răzvan și Dani nu are nimic postat pe contul său de socializare, iar Duță își ține soția sa cât mai departe de ochii curioșilor, nu i-a scris niciodată numele, totul pentru a-și trăi cât mai frumos povestea de dragoste. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre