Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste șoc la Hollywood! După o perioadă de speculații, a venit vestea despărțirii

Veste șoc la Hollywood! După o perioadă de speculații, a venit vestea despărțirii
Sunt probleme în lumea artiștilor de la Hollywood. Vestea despărțirii unui cuplu cu o relație de ani de zile s-a răspândit rapid, ca urmare a unei lungi perioade de speculații. Nimeni nu scoate un cuvânt.

Probleme în familia Coldplay, după ce s-a aflat că solistul Chris Martin trece prin momente grele. Artistul și logodnica sa, Dakota Johnson, și-au anulat logodna și s-au despărțit definitiv, în urma unei lungi perioade în care au avut probleme și s-au distanțat. 

Dakota Johnson, care este fiica lui Don Johnson și a actriței Melanie Griffith, avea o relație de șapte ani cu Chris Martin, iar cei doi erau logodiți de mai mult timp. În ultimele luni, fanii și presa au speculat constant că relația stătea să se destrame, iar la final se pare că fix asta s-a întâmplat. 

Chris Martin ar fi „ acceptat acum că relația s-a încheiat”

Solistul trupei Coldplay, se pare că „a acceptat acum că relația s-a încheiat  și că este mai bine să meargă mai departe”, a transmis o sursă apropiată fostului cuplu pentru DailyMail. 

Actrița americană Dakota Johnson, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiată weekendul trecut fără inelul ei de logodnă cu smarald, în timp ce își plimba câinele în Malibu, unde obișnuia să locuiască alături de solistul Coldplay.

Chris Martin și Dakota Johnson au avut o relație timp de șapte ani

Ea a fost fotografiată în repetate rânduri dansând la concertele Coldplay de-a lungul anilor, însă în prezent se află la aproximativ 6.000 de mile distanță de Martin, în vârstă de 47 de ani, care se află în München, Germania, în cadrul turneului european al trupei Coldplay, „Music of the Spheres”.

S-au despărțit în 2019 din cauză că solistul Coldplay voia copii

Cei doi au avut o presupusă despărțire scurtă în 2019, despre care se zvonea că s-ar fi datorat faptului că el își dorea să aibă copii. S-au împăcat însă rapid.

Chris Martin și Dakota Johnson au fost văzuți ultima oară împreună în luna Februarie, atunci când au fost în vacanță
Foto: Backgrid / DailyMail

Au existat mai multe speculații că s-au despărțit din nou, în luna mai a acestui an, după ce Chris, a oferit o plimbare unei fane, care a postat ulterior pe X (fostul Twitter) că artistul era „singur”.

Ulterior, în luna iunie, o sursă declara că „au avut suișuri și coborâșuri, dar acum sunt cu siguranță din nou împreună.”

„Au acceptat că este mai bine să meargă mai departe”

Însă acum s-a aflat că s-au despărțit definitiv, după ce au încercat în zadar să găsească o modalitate de a rămâne împreună.

„Chris și Dakota au încercat disperat în ultimele câteva luni să facă relația lor să funcționeze. Întotdeauna vor avea sentimente de dragoste unul pentru celălalt, dar amândoi au ajuns la concluzia că relația nu poate fi susținută pe termen lung. Amândoi sunt oameni ocupați, Chris a fost în Europa cu Coldplay și amândoi au priorități personale, pasiuni și angajamente profesionale care nu se îmbină în mod natural. Au vrut să facă relația să funcționeze, dar pur și simplu nu a mers, iar acum au acceptat că este mai bine să meargă mai departe”, a mai menționat sursa citată. 

Dakota și Chris Martin au fost ultima dată fotografiați împreună în luna februarie, în timp ce erau în vacanță în Puerto Vallarta, Mexic. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre